BÖLGE BİRİNCİSİ OLAN KADIN ÇİFTÇİLERE TEŞEKKÜR BELGESİ

Tarih : 2008-05-30 / Kategori : Genel Haber

 Bölge birincisi olan kadın çiftçiler İstanbul da ilimizi temsil edecekler.  İlimizde tarım müdürlüğü tarafından düzenlenen kadın çiftçiler bilgi yarışmasında birinci olan ve Artvin'de yapılan bölge yarışmasında da birinciliği kazanan Bayan Çiftçilere Iğdır Valisi S.Saffet Karahisarlı tarafından teşekkür belgesi verildi.
 

Makamında Bayan Çiftçileri kabul eden Vali Karahisarlı, "Sizleri tebrik ediyorum büyük bir başarı sağlayarak bölge bi rincisi oldunuz sizi Türkiye birincisi olarakta görmek istiyorum Futbolda Türkiye şampiyonu olduk inşallah bunda da siz birinci olursunuz. Iğdır'ımızın adını en iyi şekilde duyurursunuz, sizler bilgili ve örnek çiftçisiniz gelin örnek seralar yapalım reçel konserve gibi küçük atölyeler kuralım her türlü desteği vereyim kefilinizde ben olayım bu işi bayanlarla başarırız erkeklerde iş yok bayanlar çalışıyor erkekler kahvede oturuyor. Geçen yıl yaptığımız seralardan şimdi bir yılda üç dört çeşit ürün alınıyor   bunları da sizler rahatlıkla yapabilirsiniz. Unutmayınız ki Kadın çiftçiler tarımın vazgeçilmez unsurlarındandır.” dedi.
 15 mayısta Artvin ilinde yapılan yarışmada birinci olan ve 7 haziranda İstanbul' da yapılacak olan Türkiye birincili ği için yarışacak bayan çiftçiler Ayşegül Eroğlu ve Yıldız Aras'a Teşekkür belgelerini Vali S.Saffet Karahisarlı vererek İstanbul'dan birinci olarak dönmelerini istedi.
 Teşekkür törenine İl Tarım Müdürü Aysel Ağayar ve Çiftçi Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ali Bulut da katılarak bayan çiftçilere hediye verdiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası