Doku ve Organ Bağışı Paneli Yapıldı

Tarih : 2015-12-03 / Kategori : Sağlık

Doku ve Organ Bağışı Paneli Yapıldı

 Iğdır’da Doku ve Organ bağışı konulu panel düzenlendi.

 

Iğdır Üniversitesi Karağaç Kampüsünde yapılan panele Genel sekreter Uzm. Dr. Muhammet Karaca, Iğdır Üniversitesi Rektörü İ. Hakkı Yılmaz, Kurum Müdürleri,  Panelistler, porotokol ve davetliler katıldı.
    Panelin Açılış konuşmasında konuşan Genel sekreter Uzm. Dr. Muhammet Karaca, Bu anlamlı panelimizin ikincisini düzenlemekteyiz. Teşrif eden tüm katılımcılara teşekkür ediyorum.”dedi.
    Karaca, Son 10 yılda gerek dünyada gerekse ülkemizde farkındalık yaratılarak organ bağışı konusunda büyük ilerleme kaydedildi. İnsanlarımız bu konuda gelişmeleri biraz geriden takip etmekte bu konuda sıkıntılar çekmekteyiz. Bunuda zamanla aşacağımıza inanıyorum. Bu günde uzmanlarımız organ bağışı hakkında bilgiler sunacaktır. ”şeklinde konuştu.
    Daha sonra Panalistler Organ ve Doku Nakil Bölge Koordinatörü Dr. Fatih Kacıroğlu, Iğdır Üniversitesi İlh. Fak. Öğr. Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Musa Çetin, Iğdır Devlet Hastahanesi Nefroloji Uzm. Uzm. Dr. Özgür Merhametsiz Doku ve Organ bağışı konulu sunumlar gerçekleştirdiler.
    Panel  Plaket taktimi ve ikramla son buldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.