Dereceye Giren Sporculara Ödül

Tarih : 2015-12-09 / Kategori : Spor

Dereceye Giren Sporculara Ödül

          Iğdır Belediyesi King boks,  Ji Jitsu ve Muay Thai dallarında dereceye giren sporculara ve antrenörlere toplam 10 bin 530 lira olan para ödülü dağıtıldı.

 

Başkanlık  makamında gerçekleşen ödül dağıtım törenine Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit, belediye meclis üyeleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu, dereceye giren sporcular ve antrenörleri katıldı.
    ‘Sportif faaliyetlere elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz’
    Ödül dağıtım töreninde konuşan Belediye Başkanı Murat Yikit, sportif faaliyetlere imkanların el verdiği ölçüde destek verdiklerine dikkat çekerek ”Sportif faaliyetlere belediye olarak keşke daha fazla katkıda bulunabilseydik. Bu konuda mutlaka bizim eksikliklerimiz vardır. Ama daha çok alt yapı ile alakalı bir durumdur. 
    Kentimiz de birçok spor kulübü var. 
    Keşke hepsine yardım edebilseydik. 
    Belediye meclisi olarak böyle küçük de olsa sizleri spora teşvik edici ve ileriye yönelik adım atma noktasında karar aldık. Hepinize başarılar diliyorum. Başarılarınızın devamını bekliyoruz. İnşallah belediye olarak imkanlarımız düzelirse ileride sizlere sponsor olacağız. Böylelikle belediyemizin forması ile müsabakalara çıkarsınız. Bu konuda gayret içerisinde olacağız” dedi.
    ‘Belediyemize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz’
    Ardından konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu ise verilen ödülden dolayı sporcular adına Belediye başkanı ve meclis üyelerine teşekkür ederek ”Öncelikle başta belediye başkanımız ve meclis üyelerimize teşekkür ediyoruz. Yaklaşık 32 oyuncumuz müsabakalarda dereceye girdi. Başarı elde etti. Bunların 20 tanesinin ödülünü özel idareden ayrılan bütçe ile temin ettik. 
    Geriye kalan sporcularımıza ise sizlerin desteği ile ödüllerini temin ettik. King Boks, Ji Jitsu ve Muay Thai branşlarında sporcularımız derecelere girdi. Bireysel sporlarda Iğdır çok başarı bir il ve biz bu konularda çok iyiyiz. İnşallah bu başarı takım sporlarında da illaki çok iyiyiz ama okul sporlarından ilerliye geçmiyor. Büyük kulüplerimiz olacak ki çocuklarımız minikler, yıldızlar, gençler ve büyüklerde üst kulüplerin oluşması lazımdır. İnşallah dediğiniz gibi belediyemiz maddi yönde rahatlar bizlere yardımcı olursa en azından belediye spor kulübü oluşur birkaç branşı burada istihdam edersek Iğdır adına çok daha iyi şeyler olacaktır. Ben tekrardan belediye başkanımız ve meclisimize çok teşekkür ediyorum” dedi.
    Yapılan konuşmaların ardından aralarında Türkiye 1’ncisi Balkan 1’ncisi Türkiye 2’ncisi Balkan 2’ncisi olarak dereceye giren sporculara ve antrenörlere zarf içerisinde toplam 10 bin 530 lira olan para ödülü dağıtıldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.