Ak Parti Iğdır İl Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Tarih : 2015-12-28 / Kategori : Siyaset

Ak Parti Iğdır İl Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Ak Parti Iğdır İl teşkilatı,  2015 Aralık ayı yıl sonu  Danışma Kurulu toplantısında bir araya geldi.

 

Parti binasında gerçekleştirilen toplantıya Ak Parti Iğdır İl Başkanı Ahmet Tutulmaz, Aralık ve Karakoyunlu ilçesi Belediye başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları katıldı. 
    Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Iğdır İl Başkanı Ahmet Tutulmaz, 1 Kasım seçimlerinde zorlu ve yoğun bir çalışma sonucunda başarılı bir sonuç aldıklarını söyledi.
     7 Haziran seçimlerinde oy oranının neden düştüğü konusunda çok kapsamlı bir çalışma yaptıklarını ve sıkı bir çalışma ile bu eksiklikleri giderdiklerini belirten Tutulmaz, “Zorlu, yoğun ve kapsamlı bir çalışma sonrasında teşkilat olarak Türkiye genelinde önemli bir başarı elde ettik. Bu başarılı tablonun elde edilmesinde emeği geçen herkese, tüm teşkilatımıza, Belediye Başkanlarımıza teşekkür ederim. 1 Kasım’dan sonra halkın bize yüklemiş olduğu sorumluluğa sahip çıkacağız” dedi.
    Başkan Tutulmaz, “Iğdır bir çok yatırıma imza attı. Bu sonuçlar gösterdi ki bu millete teşekkür etmek, hizmet etmek boynumuzun borcudur” diye konuştu.
    Tutulmaz, Son olarak Rus uçağının düşürülmesi konusunu değerlendirerek, Muhalefet partilerini eleştirdi. Ardından PKK’nın durumunu, HDP ve Selahattin Demirtaş’ın siyasetini değerlendirdi.
    PKK VE HDP KENDİ İNSANLARINA ZULÜM YAPIYOR   

     Tutulmaz,%13 oy alarak  meclise giren bir partinin araçları yakması, Hendekler kazması, insanları dağa çıkararak cezalar vermesi alınan % 13 oya ihanettir. 1 Kasımda bu yaptıklarından dolayı oyları düştü.
    Çünkü kendi insanına zulüm yaptı. İnsanlar bilseydi HDP’nin böyle yapacağını zaten oy vermeyeceklerdi.
    Bu ülkede yaşayan kürtler ekonomik ve siyasi alanda kazanımları geri gidiyor. PKK ve HDP’insanların Hayatını ve yaşam alanlarını yakıp yıkmakla zora sokmaya hakkı yoktur.”şeklinde konuştu.
     Daha sonra toplantı basına kapalı olarak devam etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.