Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz’dan Yeni Yıl Mesajı

Tarih : 2015-12-31 / Kategori : Eğitim

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz’dan Yeni Yıl Mesajı

           Yeni yılın milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini temenni ediyorum. Toplumsal hayatımızda daima sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının hakim olmasını diliyorum.

2015 yılının muhasebesini yaparken, 2016 yılının en iyi şekilde geçmesi için hangi adımların atılması gerektiğini düşünmek, zamanımızı, enerjimizi 
ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmek durumundayız. Türkiye’nin gelişimine paralel olarak üniversitemizde de gelişim adına önemli adımlar atmaktayız. Bölgemizin en 
önemli kampüslerinden biri olan Suveren Ana Kampüsümüzde bu yıl eğitim öğretime başladık ve çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Üniversitemizin gelişmesi için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.
    Yeni bir yıla girerken; dünyada barışın hakim olmasını umut ediyorum. Yeni yılda büyüyen ve gelişen bir Türkiye ve Iğdır Üniversitesi dileğiyle; tüm akademik ve idari personelimiz başta olmak üzere Iğdırlı hemşehrilerimin yeni yılını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım. 

Prof. Dr. İbrahim Hakkı YILMAZ 
 Iğdır Üniversitesi    Rektörü

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası