BAHÇEŞEHİR OKULLARI IĞDIR’DA AÇILIYOR

Tarih : 2016-02-17 / Kategori : Eğitim

BAHÇEŞEHİR OKULLARI IĞDIR’DA AÇILIYOR

Bahçeşehir Okulları Kampüs Müdürü Ergun Güvenal” “BAŞARININ SINIRI YOKTUR sloganımızla yola çıktık.” dedi.

    Bahçeşehir Okulları Kampüs Müdürü Ergun Güvenal, “Bahçeşehir Eğitim Kurumlarında eğitim, anaokulundan üniversiteye yaşam boyu süren bir yolculuktur. 
    Temel hedefimiz zamanın gerektirdiği bütün bilgi, yetenek ve becerilerle donanmış yaratıcı, girişimci, araştırmacı bireyler yetiştirirken; çağdaş, evrensel ve kaliteli eğitimi Türkiye’de yaygınlaştırmaktır.” dedi.
    Güvenal, “Öğrencilerimizi 21. Yüzyıl yaşam ve kariyer becerileriyle donatarak geleceğin liderleri, bilim insanları ve global ekonomi içinde rekabet edebilen başarılı bireyler olarak geleceğe hazırlamayı amaçlıyoruz. Çünkü sloganımız “BAŞARININ SINIRI YOKTUR.”
    2016-2017 eğitim öğretim yılında faaliyete geçecek olan okulumuz, Iğdır’da kurumsal bir kimlikle ülkenin bütün okullarında kaliteli ve standart bir eğitimle ilimizde büyük bir eksikliği tamamlayacaktır. Bahçeşehir okullarının Iğdır’da açılmasıyla ilimizin eğitim öğretimine destek olup hem büyük bir ivme kazandıracağı hem de öğrencilerimizin ülkemizdeki tüm öğrencilerle eşit şartlarda mücadele edebileceği bir imkan yaratacaktır.
    Artık ilimizde özellikle TEOG sınavında başarılı olan hiçbir öğrencimizin ailelerinden uzaklaşarak il dışına gitmelerine ve aile özlemi çekmelerine  gerek kalmamıştır. Bizim için küresel çapta eğitim veren bir “Dünya Okulu” yani Bahçeşehir Okulları hemen yanıbaşımızda.
Bütün anne babaları ve öğrencilerimizi bu sevgi dolu ve çağdaş eğitim yuvamıza davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.