AK PARTİ MİLLETVEKİLİ NURETTİN ARAS “IĞDIR’IN SORUNLARINI BİLİYORUM, ÇÖZMEK İÇİN NE GEREKİYORSA YAPACAĞIM” DEDİ

Tarih : 2016-02-18 / Kategori : Siyaset

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ NURETTİN ARAS “IĞDIR’IN SORUNLARINI BİLİYORUM, ÇÖZMEK İÇİN NE GEREKİYORSA YAPACAĞIM” DEDİ

    Ak Parti Iğdır Milletvekili Nurettin Aras , Memur Sen İl Başkanlığına ve Esnaf Kefalet Kooperatifine  nezaket ziyaretinde  bulundu.

 

 Memur Sen, Eğitim bir Sen dernek üyeleri ile sohbet eden  Milletvekili Nurettin Aras, “Iğdır’da yıllarca Belediye başkanlığı idarecilik yaptım. Iğdır’ın her mahallesini köyünü iyi bilirim. Sorunlarını da iyi bilirim. Bu sorunları çözmek için çalışıyorum. Bazı sorunları üç ay içinde hallettim. Dilucu sınır kapısının transit kapı olması için çalışıyorum. Yakında transit kapı olacak, böylece Orta Asya cumhuriyetlerine gidecek olan Tırlar Iğdır üzerinden gelip Nahcıvan  oradan da İran üzeri Türk cumhuriyetlerine gidecektir. Araçların Iğdır yönüne kayması esnafımıza, işsizimize katkı sağlayacaktır. Herkes sabırlı olmalı bütün sorunları sıkıntıları çözeceğim. Halkımız bazı konularda aceleci haklılarda on yıl boyunca milletvekilsiz kalmışlar. Allahın izniyle her insanımıza sahip çıkıp sorunu çözeceğim Hepimiz bu topraklarda yaşıyoruz. Her şeyden önce şanslıyız Iğdır’ımızda huzur var, bu Huzur her şeye değer.” dedi
        Bir soru üzerine Iğdır’ın alt yapı sorunu belediyenin işi diyen Nurettin Aras şunları söyledi: ”Iğdırın alt yapısı yetersiz yeniden yapılması lazım bunu da devlet desteyi veya proje ile yapılır. Ben AB fonundan proje yapmıştım sonuç ne oldu bilmiyorum. Devletimiz 2015 yılında Iğdır belediyesine 40 trilyon para göndermiş. Ünlendi suyu  Iğdır ve ilçelerine gelecek. Çalışmalar sürüyor. Iğdır’a kentsel dönüşüm gerekli. Bunu da gerçekleştireceğiz. İnsanımız güzel bir şekilde yaşayacaktır. Halfeli, beldesi ilçe olmalı nüfusu 10 bini geçmiştir. İhtiyaca cevap vermiyor. Sanayi sitesinin alt yapısı yeniden yapılacaktır.” diye konuştu.
        Memur Sen il başkanı Malik Akşit’te bazı sorunları anlatarak  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.         Ardından Milletvekili Nurettin Aras, Esnaf Kefalet Kooperatifini ziyaret ederek başkan Necati Cangel ve üyeleriyle sohbet etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.