BÖLGE MİLLETVEKİLLERİ, İLLERİNİN SORUNLARINI BAŞBAKAN’A ANLATTI

Tarih : 2016-03-09 / Kategori : Siyaset

BÖLGE MİLLETVEKİLLERİ, İLLERİNİN SORUNLARINI BAŞBAKAN’A ANLATTI

Bölge Milletvekilleri, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında düzenlenen toplantıda bir araya gelerek illerin sorunlarını konuştu.

 

Düzenlenen toplantıya, AK Partili Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Selahattin Beyrbey, Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, Iğdır Milletvekili Nurattin Aras ile Erzurum milletvekilleri İbrahim Aydemir, Mustafa Ilıcalı, Orhan Deligöz, Recep Akdağ ve Zehra Taşkesenlioğlu katıldı.
    Toplantının ardından ortak açıklamada bulunan AK Partili Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Selahattin Beyribey, Kars, Ardahan, Iğdır, Erzurum ve Ağrı illerinin AK Parti Milletvekilleri ile Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu başkanlığında toplanarak bölge illerinin sorunlarını masaya yatırdıklarını söylediler.
    Toplantıda bölge illerinin kalkınması yönünde konuların ve önerilerin görüşüldüğünü ifade eden Arslan ve Beyribey açıklamalarında: “Tüm Bölge Milletvekilleri olarak Başbakanımız ile bir araya geldiğimiz toplantıda, bölgenin her türlü sorununu masaya yatırıldı. Bölgesel Kalkınma için yapılması gerekenler dile getirildi. Özellikle Kars’a yönelik mevcut yatırımların devamı, barajların bitirilmesi, yeni barajların programa alınması, köy yollarının asfaltta dönüştürülmesi ve alt yapı yapılması, hayvan kesimhanesinin bir an evvel bitirilmesi, üniversitelerin geliştirilmesi ve ihtiyaçlarının karşılanması, yurt sayılarının arttırılması, Ülke de huzur ortamının sağlanması ve terör olaylarının çözümüne yönelik öneriler dile getirildi.” Dediler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.