FEN DERSHANESİ KAPATILDI

Tarih : 2016-04-02 / Kategori : Eğitim

FEN  DERSHANESİ KAPATILDI

          Iğdır’da faaliyet gösteren FEM dershanesinin  izinsiz  eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürdükleri gerekçesi ile  verilen kapatma kararı belediye zabıtaları ve polis eşliğinde uygulandı.

 

            Dün Zabıta müdürlüğü ekipleri gelmediği için uygulanamayan kapatma kararı bugün Iğdır Emniyet müdürlüğüne bağlı polisler eşliğinde zabıta müdürlüğü tarafından  uygulanarak mühürlendi.
             Iğdır Milli Eğitim Müdürlüğünün Bakanlık ve mahkeme kararını resmi yazı ile Iğdır Belediyesine bildirmesiyle harakete geçen Iğdır Belediyesi Zabıta Müdürü başkanlığındaki ekip dershaneye gelerek yetkililere yazıyı tebliğ edip tutanak tutuktan sonra binayı mühürlediler.
         Iğdır Zabıta Müdürü Erdal Bagane, ”Aldığımız talimat doğrultusunda. Iğdır Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğünden gelen yazı doğrultusunda elimizde mahkeme yazısı ile binayı mühürledik, görevimizi yaptık” dedi.
                  Iğdır Milli Eğitim Müdürlüğü Yetkileri aldıkları mahkeme kararı ile dershanenin ruhsatının daha önce iptal edildiğini buna rağmen izinsiz  eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürdükleri gerekçesi ile kapatıldığını  belirttiler.
               

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.