Milli Eğitim Müdürü Cumhuriyet Orta Okulu Öğretmenleri ile Yemekte bir araya geldi

Tarih : 2016-12-08 / Kategori : Eğitim

Milli Eğitim Müdürü Cumhuriyet Orta Okulu Öğretmenleri ile Yemekte bir araya geldi

           24 Kasım Öğretmenler Gününün TEOG sınavına denk gelmesi nedeniyle öğretmenlerle bir araya gelemeyen Cumhuriyet Orta Okulu idaresi öğretmenlerine yemek verdi.

 

             Polis evinde   düzenlenen yemeğe İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Kutbettin Yıldızlı, okul idarecileri, öğretmenler ve aileleri katıldı.
               İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, “Her insanın hayatına yön veren bir öğretmendir. Böylesine önemli bir mesleği icra eden öğretmenlerin yılda bir kez değil her gün hatırlanması gerekiyor. Öğretmenlerimiz çok önemlidir. Her zaman sevgi, saygı ve hoşgörüyü hak ediyorlar. Ülke olarak birlikteliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz günlerden geçiyoruz.Vatanımıza bayrağımıza Milletimize layık sevgi dolu öğrenciler yetiştireceğiz.. Böylesine onurlu bir meslekte çalışıyor olmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Bu ve benzeri toplantılarda bir araya gelmeler okul ve öğretmenler arasındaki diyalogu artıracaktır. Öğretmenlerin performansına da olumlu etki edecek. Öğretmenlerimize gösterdikleri fedakârca ve özverili çalışmalarından dolayı ve bu yemeği düzenleyerek bizleri bir araya getiren okul müdürü Kutbettin Yıldızlı’ya emeği geçen herkese teşekkür ediyorum..”dedi. 
              Cumhuriyet Ortaokul Müdürü Kutbettin Yıldızlı’da, yemekte yaptığı konuşmada, "Cumhuriyet ortaokulu personeli olarak ev okul sınıf ortamından bir nebzecik te olsa uzaklaşmak kurum içi kaynaşma ve dayanışmayı sağlamak öğretmenler odasından farklı bir mekânda aile olma bilinci içerisinde sıcak ve samimi bir ortamda akşam yemeğinde bır araya geldik. Okulumuz çalışanlarının moral motivasyon ihtiyacı olduğunu düşündük. Henüz atlatılan teog maratonundan sonra tabir caizse nefes alma ve teog gününe denk gelen öğretmenler gününün kutlanamamasının verdiği eksiklik  böylece giderilmiş oldu.Cumhuriyet orta okulu ailesi olarak  davetimize istirak eden her fırsatta yanımızda yer alan yardımlarını esirgemeyen aile büyüğümüz ve amirimiz İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hakan Cırıt’ e teşekkür ederiz...okul müdürü olarak bu tür mesleki dayanışmanın gerçekleştiği etkinliklerde eğitim namına, kaynaşma, bütünleşme bir olma, ekip olma acısından çok yol katledildiği düşüncesindeyim.  “şeklinde konuştu. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.