IĞDIR ‘DA VALİ AHMET TURGAY ALPMAN ÖĞRENCİLERE HİKAYE KİTABI DAĞITTI

Tarih : 2016-12-12 / Kategori : Eğitim

IĞDIR ‘DA VALİ AHMET TURGAY ALPMAN  ÖĞRENCİLERE HİKAYE KİTABI DAĞITTI

   Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman, Dr. Mehmet Kum tarafından okula bağışlanan hikaye kitaplarını öğrencilere dağıttı.

 

  Iğdır Merkeze bağlı Aşağı Çarıkcı köyünde 300 öğrenciye hikaye kitabı dağıtan vali Alpman, öğrencilere seslenerek sizler geleceğimizsiniz sizleri çok seviyoruz. Sizlerinde vatanınız milletinizi çok sevdiğini biliyoruz. Okuyun vatana hizmet edin”dedi.
            Vali Alpman,”Kitap bilgi demek, kitap ışık demek ,kitap bizim dünyayı öğrenmemizi sağlayan bir araçtır.Kitapların içinde bilgi vardır.Bu bilgilerden faydalanıyoruz. Sizler yetişiyorsunuz.ve millete hizmet etmek için kafanızda fikirler oluşuyor. Bu kitapların hepsi faydalı bir şeyler kapacağınıza inanıyorum. Boş zamanlarınızda okuyunuz. Okuyan insan bilgili insan demektir.Bilgili insan kuvvetli insan olur. Hayatta en büyük güç bilgidir. Sizde bilgili olmalısınız. Bilgili olmak içinde bol bol okumalısınız. Emeği geçen arkadaşlara kitabı alanlara teşekkür ediyorum." Şeklinde konuştu.
           Öğrencilerde sayın valimize teşekkür ediyoruz. Bizlere hikaye hediye etti. En kısa sürede okuyacağız. Kitap okumayı seviyoruz “dedi.
             Dr. Mehmet Kum ‘da,”Öğrencilerimizin kitap okuyup aydınlanmaları için köy okullarını gezerek Milli eğitim bakanlığı tavsiyeli hikaye kitapları dağıtıyorum.yeterki çocuklarımız okusun ”dedi.
    Hikaye dağıtımına Milli Eğitim Müdür vekili Murat Aydoğdu, Dr. Mehmet Kum, okul müdürü Malik Akşit'de katıldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.