Duayen Siyasetçiden, Nezaket Ziyareti

Tarih : 2017-03-11 / Kategori : Siyaset

Duayen Siyasetçiden, Nezaket Ziyareti

Ak Parti Kurucu İl Başkanı ve Milletvekili adayı Mahmut Şek, gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. 

 

    Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Cabbar Şıktaşı makamında ziyaret eden Mahmut Şek, Iğdır ve ülke gündemiyle alakalı sohbet etti, hasbıhal etti. 
    AK Parti Kurucu il başkanlığı görevini layıkıyla yapan ve o tarihten bu güne Ak Parti’de siyaset yapmaya devam eden Şek, ziyarette yaptığı açıklamada şöyle dedi. “Biz aile olarak siyasette ilkeli,  istikrarlı olmayı özümsemişizdir. 
    Iğdır hepimizin üzerine titrediği, daha çok yatırıp alıp daha iyi bir yaşam olanağının sağlanmaya çalışıldığı şehrin çocuklarıyız. 
    Eminim metotlarımız, fikirlerimiz farklı olsada varmak istediğimiz hedef aynıdır. Bu minvalde üzere bizlerde siyasetimizi yapmış, şekillendirmişizdir. 
    15 yıl önce Ak Partiyi kurarken’de bu partinin ülkemize,  şehrimize daha çok hizmeti olacak düşüncesiyle kurduk. Görüldüğü gibi yanılmadığımızda ortadadır. 15 Yıl önce yönetime girmeye çekinenler, bizlere destek olmayanalar, sonrasında Ak Partide yer kapma yarışına girdiler. Hatta zaman zaman bizleri omuz vurup itmeye çalıştılar. Şahsen ben Partime gösterilen ilgiden duyduğum memnuniyetten, omuzla itilsem bile hoşuma gitti. 
    Bu gün itibariyle parti de resmi hiçbir görevim bulunmuyor. Üzülerek ifade edeyim ki Ak Parti Iğdır’da daha iyi yerlerde olması gerekirken bir iletişim kopukluğu, ya da bir ilgisizlik neticesinde AK Parti ülke genelinde var olan gücünün eski seviyesinde seyretmektedir. Ben, ailem, dostlarım her zaman Ak Partinin yanında durmuş ve bundan sonra da durmaya devam edeceğiz. Şu an itibariyle partimizde hiçbir resmi görevim bulunmamaktadır. Ancak Genel Başkanımızın ve Reisimizin emrindeyiz. Ne zaman hangi görev verilirse seve seve kabul eder, en iyisini de yaparız. 
    Bu şehrin birliğe, kardeşliğe, birlikte hareket etmeye ihtiyacı var. Ben İl Başkanı olduğum zaman bunu ortaya koymuştum. Halkımız bize güvenmiş, ilgi duymuş ve her geçen gün etrafımız kalabalıklaşarak ilerliyorduk. İnşallah bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde olacağız.” dedi. 
    Yeşil Iğdır Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Cabbar Şıktaş’ta yaptığı açıklamada? “Nazik ziyaretinizden ötürü teşekkür ederiz. Köklü ve toplumsal bir aileden geliyorsunuz. 
    Ak Parti İl Başkanlığı yaptığınız dönemde adil davranıyor, her kesi, her kesimi kucaklıyordunuz. Yanılmıyorsam Milletvekili adayı olduğunuz zaman da il başkanlığı vekaletinizi bir Azeri Türkü’ne vererek adil olduğunuzu göstermiştiniz. Umarız ülkemize huzur hakim olur, sizlerde güzel başarılara imza atarsınız. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası