CHP'DEN KAHVALTILI BASIN TOPLANTISI

Tarih : 2017-03-13 / Kategori : Siyaset

CHP'DEN KAHVALTILI BASIN TOPLANTISI

            CHP Iğdır İl Başkanı İlhan Zor ve Partililer,Kentte Görev yapan Yerel ve Ulusal Basın temsilcileri ile CHP İl binasında kahvaltıda biraraya gelerek Referandum ile ilgili açıklama yaptı.

 

CHP Iğdır İl Başkanı İlhan Zor,Türkiye Cumhuriyetini eski Osmanlı Şerii Devletine götürmek istiyorlar,onun için hepimizin aklını başına almamız lazım.Neden Hayır diyoruz.
     Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal'in kurduğu Türkiye Büyük Millet Meclisinin devre dışı bırakılmasına karşıyız onun için Hayır,
    Tek adam iktidarına karşıyız onun için hayıR.
    Türkiye Cumhuriyeti'nin Şeriat Devleti Olmasını istemiyoruz onun için Hayır.
    Yalananlarla Halkı oyalayıp İktidarda kalmanın yolunu Kapatmak için Hayır.
    Türkiye'nin içeride ve dışarıda bütün itibarının sıfır olduğu bir günde Cumhuriyetimize sahip çıkmak için Hayır.
    Halkın iradesine saygı gösterilmesi için Hayır.
    18 yaşındaki bir arkadaşımızın Milletvekili olması 18 yaşındaki bir kişi işlediği suçtan dolayı ancak reşit olabiliyor. 
    Lise diplomasını almış Üniversite okuyabilecek, Bir ülkeyi akıl yönetir. Deli kanlı adından belli Deli Kanlı Halkı yönetemez.Elbette onlar bizim gençlerimiz çocuklarımız, fakat yönetimi ehline vermek gerek.18 yaşında hangi yasaya karşı çıkacak hangi yasa teklifi verecek bilebilecekmi. Ancak el kaldır el indir yapacak.
    Eğer Ülke normal yönetilmiyorsa 200 Miletvekilide aynıdır bin Milletvekilide aynıdır.Sadece Cumhur Başkanı'nın yargılanması için şuan 350 Milletvekilinin imzası lazımken ozaman 400 Milletvekili gerekli olacak. Bu Adamlar bugüne kadar Turkiye Cumhuriyeti vadandaşları için olumlu bir adım atmamışlarki. Geldikleri günden beri hesapları biz nasıl Turkiye Cumhuriyeti Devletinin yönetim biçimini değiştiriz,biz nasıl zengin oluruz, biz nasıl taraftarlarımızla birlikte oluruz.
    Fetullah Gülen ile birlikteydiler. Şimdi onlar suçlu neden menfaatleri bölüşemediler, çıkarları bölüşemediler, Dikkat edereseniz bir Umumi af çıkarma hesapları var.Fetullah Gülen ile birlikteler, birlikteliklerine devam ediyorlar. Bu Ülkede yönetime karşı olanlar Teröristmidir.Sen yanlış yönetiyorsun,ben sana karşıysam Teröristmi oluyorum, Vatan hainimi oluyorum.Türkiyede ben 27 Mayıs'ı canlı yaşadım, 65 Talat Aydemir ihtilalini yaşadım, 12 Mart Muhtırasını çok iyi yaşadım, 80 Darbesini hepimiz yaşadık,15 Temmuz'u gördük böyle bir yaklanma böyle bir adarbe olmaz.Benim mantığım onlarla kıyasladım mümkün değil.Türk silahlı kuvvetlerinin beyni vurucu gücü disiplinli Kara Harp okuludur. Kara Harp okulunun görevlendirilmediği hiç bir Darbe başarılı olmaz.Kara Harp okulu Darbeyi yapar ondan sonra Asker Sıkı yönetimi korumak için dışarıya çıkar. Saat 10'da 20 yaşındaki çocukları dışarıya dökmüşsün darbe oluyor.         Geçmişteki İhtilallerde Bir tek tank bir asker ateş etmedi. Hiçbir şekilde silahlı bir çatışma olmadı. Amerikalı bir gazetenin Nisan ayında yazdığı bir makale var Erdoğan elini güçlendirmek için Darbe yapabilir.
    İş Kura adam alacak kendi adamlarını alıyorlar.Battaniye dağıtıyor gıda dağıtıyorlar. 
    Bizde Hayır çıkması için elimizden geleni yapacağız Türkiye'de Hayır çıkacak. Dedi.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.