IĞDIR MHP İL BAŞKANLIĞI BASIN AÇIKLAMASI

Tarih : 2017-03-27 / Kategori : Siyaset

IĞDIR MHP İL BAŞKANLIĞI BASIN AÇIKLAMASI

           MHP Iğdır İl Başkanı  Üstün Eyrice, yapmış olduğu açıklamada şunları kaydetti; Tarihin süzgecinden binlerce yıl boyunca süzüle gelen bu millet bin yıllar boyunca çeşitli zorluklarla karşılaşmış, son derece zorlu badireler atlatmıştır. 
          İçinde bulunduğumuz bu zamanda da gerek içte gerekse dışta bulunan şer odakları yine bir araya gelmiş milletimize saldırmaktadır. Ülkemize karşı yapılan bu saldırıların hiç biri tesadüf ve sıradan şeyler olmayıp, son derece planlı, şer güçleri tarafından finanse edilen ve güçlü bir şekilde desteklenen saldırılardır. Maalesef içimizde ki şuursuz, kandırılmış hainlerde bu şer odaklarının değirmenine su taşımaktadırlar. Bu şer güçlerini durduracak, bu oyunları bozacak olan yine bu ülkenin vatanseverleri ve milli kuruluşları olacaktır. MHP bu ülkenin vatan sevgisinde her zaman en ön safta yer alan sancaktarı olmuştur ve olmaya da devam edecektir.”dedi.

 

Eyrice, MHP ülkemizin bulunduğu bu kritik süreçte vatanın bölünmez bütünlüğü, Türklüğün bekası ve milletimizin istiklali için her türlü adımı atmakta ve atmaya devam edecektir. Lakin içinde bulunduğumuz bu sürece gelene kadar, şer odaklarının devletin kılcal damarlarına kadar sızmaları devletin imkân ve yetkilerini kirli emelleri doğrultusunda kullanmaları tespit edilmiş liderimiz Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ ve partimizin yetkili organları tarafından gerek siyasi iktidar, gerekse kamuoyuna tüm uyarılar yapılmıştır. Maalesef gerekli tedbirler alınmadığı için 15 Temmuz kalkışması içimizdeki hainler tarafından yapılmış ve şer odakları tarafından da desteklenmiştir. Biz Türk Milliyetçileri olarak bütün şer odaklarının ülkemiz üzerinde oynadıkları tüm oyunları bozup bütün kirli tezgâhlarını darmadağın etmeye devam edeceğiz.
     Vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğüne göz diken hainler ve şer odakları şunu iyi bilsinler ki;  Türk Milliyetçileri olarak geçmişte ve 15 temmuz hain kalkışmasında olduğu gibi, gök kubbede ezan sesinin yankılanması ve ay yıldızlı bayrağımızın dalgalanması için ileri atılmakta bir an tereddüt etmeyeceğiz…
      Önümüzdeki 16 Nisan referandum sürecinde,  sağduyusuna ve ferasetine sonsuz inancımız olan Genel başkanımız Türkmen beyi Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ’nin yolu yolumuz ve reyi reyimizdir. “şeklinde konuştu.
                                                                             

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.