SAĞLIK BAKANI RECEP AKDAĞ, TERÖRÜ BİTİRECEĞİZ

Tarih : 2017-06-01 / Kategori : Sağlık

SAĞLIK BAKANI RECEP AKDAĞ, TERÖRÜ BİTİRECEĞİZ

          Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "bir dizi incelemelerde bulunmak ve 4 Haziranda yapılacak olan İl Genel Meclisi seçim çalışmalarını izlemek amacıyla geldiği Iğdır’ da ilin sağlık sorunlarını masaya yatırdı. 

 

Iğdır’da sağlık sorunlarını çözüldüğünü belirten Bakan Akdağ ,Iğdır Devlet Hastanesinde odalar artık tek kişilik olacaktır.hasta mahremiyetine önem vereceğiz. Iğdır’a böbrek taşı kırma cihazı göndereceğiz “dedi. 
    Daha sonra Polis evinde muhtarlarla iftar yemeğinde bir araya gelen Bakan Akdağ, 
,burada yaptığı konuşmada birinci önceliğimiz terörü bitirmek.”dedi. 
    Akdağ şunları söyledi:” Doğu ve Güneydoğu bölgesinde bütün Türkiye de olmakla beraber yoğunlaşmış olan PKK terör belasını 40 yıldır yaşıyoruz. İlk baskın 1983 yılında Eruh baskını ile başladı 34 yıldır PKK terör zulmünü yaşattılar. .Bazı şeyleri açıkca konuşmanın zamanı geldi de geçiyor. Bu güzel ülkemizde memleketimizde Iğdırımız da Erzurum’umuzda hiç kimsenin bir başka kisveye bürünüp bir parti tabelası altında teröre destek vermesine terörün propagandasını yapmasına terörün etkisi baskısı ile insanlara baskı yapmasına milletin üzerinde hakimiyet kurmasına müsaade etmeyeceğiz. Bu ülkede bunun dönemi bitmiştir. 
Sayın Cumhurbaşkanımız gurup toplantısında söyledi geleneklerimiz inançlarımız için Biz muhafazakarız İnançlardan bahsederken bu inanç Sünni inancı olur, Şii Caferi Alevi inancı olur fark etmez bizim toprağımızın insanımızın inancıdır gücünü biz bunlara sahip çıkıyoruz. Milletin gücünün üstünde bir vesayet odağının gücüne razı değiliz askerlermiş, yargıymış, para balarıymış, sermayeymiş, medyaymış yok milletin gücünün üstünde güç kabul etmiyoruz. bunun için demokratız. 16 Nisan’da bunun tescillidir. Fetö canisinin yaptığı gibi milletin iradesini yok edecek zülm edecek darbe dönemleri bitmiştir. darbe dönemleri kapanmıştır. Biz hoşgörülüyüz isteyen istediği kıyafeti giyebilir inancı mezhebi yaşayabilir. Bunları muhafaza etmeye sahip çıkmaya karalıyız bunun için muhafazakârız. Biz devrimciyiz. Sağlıkta yaptığımız devrimi Avrupalılar alkışlıyor. Biz sağlıkta her alanda devrimler yaptık. 
      Valimizle hükümetimizle uyum içinde çalışacak hizmet edecek il genel meclisi üyeleri seçilmesini istiyorsanız tercihiniz Ak partiden yana yapınız.” 
       Bakan Akdağ, 4 Haziran seçimlerinin önemine değinerek 4 Haziranda Ak Partiden yana oy kullanmaya vatandaşları davet etti. 
     Toplantıya Iğdır valisi Ahmet Turgay Alpman, Iğdır Ak Parti Milletvekili Nurettin Aras, vali yardımcısı Harun Yücel, Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Jandarma komutanı Kahraman Dikmen, Sağlık Müdürü Alpaslan Turan, İl başkanı Ahmet Tutulmaz ve vatandaşlar katıldı. 

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.