Milliyetçi Hareket Partisi Iğdır Merkez İlçe kongresi yapıldı

Tarih : 2017-06-16 / Kategori : Siyaset

Milliyetçi Hareket Partisi Iğdır Merkez İlçe kongresi yapıldı

Yapılan kongreyle,MHP İl teşkilatı yönetiminde bulunan ÖZCAN ZORMAN 163 delegenin oyunu alarak seçildi. 

1970 Iğdır doğumlu,evli ve bir çocul babası olan başkan Zorman, ilk ve orta öğretimini Iğdır'da tamamladı. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Sosyal Hizmetler Fakültesi mezunu olan Özcan Zorman aynı zamanda Iğdır'da esnaflık yapmaktadır. 
     Özcan Zorman,  kongre sonrası yapmış olduğu konuşmada tüm delegelere teşekkür ederek bugün bu salonda kutsal bir görevi üstlendiğinin farkında olduğunu, MHP'nin sıradan bir parti olmadığını, bir dava partisi olduğunu;binlerce yıldır tarihin süzgecinden süzülüp gelen, Peygamber Efendimizin (SAV) "Necip Millet"olarak övdüğü Türk milletinin cihanda ki sesi ve nefesi olan bir kutsal davanın savunucusu olduğunu söyledi. 
Özcan Başkan,MHP olarak bugün,bu çağda milletimiz üzerine oynanan gizli oyunları gördüklerini ve bu oyunu bozacak güçte olduklarını,sağduyusu yüksek,ferasete sahip Türkmen Beyi Devlet Bahçeli gibi bir lidere sahip olduğunu dile getirdi. 
     Görevim boyunca bu davanın ve liderin emrinde olacağım dedi. 
    Zorman yaptığı konuşmada; tarih boyunca bu millete,bu davaya saldırmak isteyenler, zaman içerisinde truva atı misali, ülkemizde ki kadrolara ve partilerimize sızdı. 15 Temmuz Darbe Kalkışması ve zaman zaman basın da , medya da dile getirilenler partimizi ve liderimizi yıpratmaya çalışmak bunun bir göstergesidir. 
    Ancak; herkes bunu çok iyi bilsin ki, bu ülke,bu dava ,milletimizin en büyük kutsal emanetidir. Bizler de bu davanın bir neferiyiz. Son nefesimize kadar bu kutsal emanetlere sahip çıkacağız. Kurulan tüm tezgahlar,oynanan tüm oyunlar Türk Milliyetçilerinin kararlılığıyla bozulmuştur,bozulmaya devam edecektir. 
     Özcan Zorman,konuşmasının son bölümünde bir önce ki Merkez İlçe Başkanı Yaşar Çeçen'e de teşekkür ederek devraldığı sancağı en iyi şekilde taşıyacağı sözünü verdi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.