TÜRK TELEKOM'DAN KONUŞTURAN YAZ KAMPANYASI

Tarih : 2008-08-02 / Kategori : Genel Haber

        Türk Telekom, 15 Temmuz'da başlattığı Yaz kampanyası ile müşterilerini bedava konuşturarak serinletecek. Telekom İl müdürü Turgut Şekertekin, yaptığı açıklamada kampanya ile Türk Telekom müşterilerine daha fazla değer vermeyi amaçladığını söyledi.
        

Telekom İl Müdürü Turgut Şekertekin , açıklamasında Telekom'un Yaz Kaymasını 15 Temmuz tarihinde başlattığını hatırlatarak, 31 Ağustos'a kadar kampanyaya katılan müşterilerin Ağustos veya Eylül aylarında, Mayıs ayı faturalarının her 10 lirası için 100 dakika bedava şehir içi görüşme kazandığını söyledi.
    Turgut Şekertekin :" Her Müşteriye minimum 100 şehiriçi dakika kazanma hakkı sağlayan kampanya kapsamında, kazanılan bedava dakikalar istenilen saatte kullanılabilecektir. Kampanya ile Türk Telekom müşterilerine daha fazla değer vermeyi amaçlamaktadır. Kampanyadan faydalanabilmek için Türk Telekom Bayilerine yada ofislerine 444 1 444 nolu Türk Telekom müşteri Hizmetlerini arayıp Ağustos veya Eylül Aylarında Mayıs ayı kadar konuşmaya söz vererek kampanyaya katılmak yeterli" dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası