REKTÖR’DEN GAZETEMİZE ZİYARET

Tarih : 2017-09-23 / Kategori : Eğitim

REKTÖR’DEN GAZETEMİZE ZİYARET

        Iğdır Üniversitesi Rektörü Mehmet Hakkı Alma il genelinde faaliyet gösteren gazetecileri ziyaret kapsamında gazetemize de bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

 

            Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetelerinin sahibi Cabbar Şıktaş’ı, TRT Muhabiri ve Yeşil Iğdır gazetesi yazarı Serdar Ünsal’ı, Sabah gazetesi ve Yeşil Iğdır gazetesi Muhabiri Özkan Aydın’ı ve Yeşil Iğdır gazetesi sorumlu müdürü  Ali Şıktaş’ı ziyaret ederek hasbihal etti.
            Iğdır Üniversitesi Rektörü Mehmet Hakkı Alma ziyarette yaptığı açıklamada: “Göreve geldiğim günden itibaren üniversitemizin tanıtımının yapılmasında, yaptığı çalışmaların duyurulmasında basınımızın özverisi bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Iğdır üniversitesi hepimizindir. Iğdır halkı bizim dönemimizle birlikte üniversitesi sahiplenmekte, desteklemekte ve başarılı olması için tüm halkımız gayret sarf etmektedir. Bizlerde üniversite olarak başarı çitamızı yükseltme gayreti içerisinde gece gündüz çalışmaktayız. Yıllarca halktan kopuk, akademik çalışmalardan uzak, kısır çekişmeler ve anlamsız didişmeler sebebiyle üniversitemiz hak ettiği yere getirilememiştir. Allah’ın izniyle ekibimizle birlikte ve halkımızın desteği ile üniversitemizi hak ettiği seviyeye çıkarmak gayretindeyiz. Bu doğrultu da siz değerli basın mensuplarımızın gösterdiği duyarlılıktan ötürü teşekkür ederiz.” Dedi.
        Gazetecilerde, “çalışmalarınızı beğeniyle izliyoruz. Başarılı hizmetlerinizi takip ediyor, yakın gelecekte çok daha somut adımlar atılacağından hiç şüphemiz yoktur. Iğdır üniversitesi gelişmeye müsait bir üniversitedir. Sizlerden ümitliyiz. Bölge insanı olmanız bakımından daha çok özverili olacağınıza inancımız tamdır.” Dediler. 

Facebook Beğenenler

  1. nihat 2017-09-24 09:52:55

    senin usulen masanda değil rektörün yanına oturman gerekir dostum

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.