Sağlık Sen Iğdır Şubesinden Teşekkür Mesajı

Tarih : 2017-10-03 / Kategori : Sağlık

Sağlık Sen Iğdır Şubesinden Teşekkür Mesajı

            Sağlık Sen Iğdır Şube Başkan Yardımcısı Rıza Şıktaş, 28/09/2017 tarihinde Iğdır Devlet Hastanesinde görevli Üroloji Uzmanı Op.Dr.Serkan YARIMOĞLU’nun bir hasta tarafından bıçaklı saldırıya uğramasını kınayarak bir mesaj yayınladı.

 

           Şıktaş, Menfur saldırıyı gerçekleştiren şahıs yakalanarak adli işlemler başlatılmıştır. Bu olay neticesinde Doktorumuzun genel durumunun iyi olması teselli kaynağımız oldu.
          Saldırıya uğrayan  Doktor arkadaşımızın tedavi sürecinde  her  daim yanımızda olan, Sayın Valimiz Enver ÜNLÜ’ye, İl Sağlık müdürümüz Dr. Alpaslan Erol, Hastahane Başhekimi Op. Dr. Nevruz Erez, İl Emniyet Müdürümüze, İl Jandarma Komutanımıza, Hastane Müdürü Mustafa Akgün, Ağrı ilinden gelerek ameliyata katılan Op.Dr. Ali Bulut’a,  ilimizde görev yapan Op. Dr. Cebrail Ataş,  Op. Dr. Ahmet Cem Esmer,  Op.Dr. Muhammetali Beyoğlu, Sağlık bakım Hizmetleri Müdürü Nuran Bilir, Kan Bankasındaki görevli personeller, Amaliyathanadeki görevli personeller ve operasyon boyunca manevi desteklerini esirgemeyen ve yanlız bırakmayan diğer hastahane personelleri ile Doktorumuzun acil kan ihtiyacı için hastanede seferber olan tüm Iğdır halkına Sağlık Sen Iğdır Şube başkanlığı olarak teşekkür ederiz. Menfur saldırıyı ve saldırganı bir kez daha şiddetle kınıyor, yaralanan Doktor kardeşimize acil şifalar dileyerek sağlık çalışanlarımıza ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerimizi  sunuyoruz.’ dedi.

Facebook Beğenenler

  1. BİNALİ 2017-10-04 14:23:34

    İşte Sendika İşte Sendikacı başarılarını dilerim kardeşim.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.