Oryantasyon Günleri Sona Erdi

Tarih : 2018-10-24 / Kategori : Eğitim

Oryantasyon Günleri Sona Erdi

Iğdır Üniversitesi Tuzluca Meslek Yüksekokulu tarafından 2018-2019 eğitim ve öğretim yılında; yeni başlayan öğrenciler için Iğdır ve Üniversitemizi tanıtmak amacıyla başlatılan oryantasyon programı Tuzluca ve Doğubeyazıt gezisi ile son buldu.

 

          Iğdır Üniversitesine yeni kayıt yaptıran öğrenciler için hem şehrimiz hem de üniversitemizi tanıtmak amacıyla düzenlenen 2 günlük oryantasyon programı kapsamında; ilk olarak 11 Ekim’de Karaağaç Kampüsü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen program ile Tuzluca Meslek Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mubin Koyuncu ve Öğr. Gör. Kamil Ateş tarafından bölüm tanıtımları ve kütüphane tanıtımı yapıldı.
           Daha sonra Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Şube Müdürü Bilal Uludağ tarafından üniversitemiz kampüs alanında bulunan birimler ve sosyal tesislerin tanıtımı yapıldı. Tanıtım sonrası Tuzluca Meslek Yüksekokulu’ndan Öğr. Gör. Gökhan Yerlikaya ve Öğr. Gör. İnan Atış eşliğinde, Tuzluca ilçemizde bulunan Tuz Mağaraları ve Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçesinde bulunan İshak Paşa Sarayı ile Ahmed-i Hani Türbesi’ne gezi düzenlendi. Gezi sonrası oryantasyon programı sona erdi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.