Her Pazartesi Bir Okulda Olacağız

Tarih : 2018-12-25 / Kategori : Eğitim

Her Pazartesi Bir Okulda Olacağız

          Iğdır Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Hakan Gönen görevine başladı.
           Milli Eğitim Müdürlüğüne vekaleten bakan Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bakan Ercan Budanur’un yerine bakanlık oluru ile atanan Hakan Gönen, Iğdır’a gelerek görevine başladı.

           Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetelerinin sahibi Cabbar Şıktaş ile Mes’ul Müdür Ali Şıktaş’ın ziyaret ettiği Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek şöyle dedi: “Iğdır güzel bir şehir. Bakanlığımızın takdiri ile müdürlüğe atandım. Görev yaptığım süre içerisinde Iğdır’a hizmet etmek, eğitim kalitesinin kalkınmasını sağlamak, okullarımızın sorunlarını mahallinde çözmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Her sabah müdürlüğe gelmeden bir okul ziyaret edeceğim. Her Pazartesi’de tüm yöneticilerimiz bir okulu ziyaret edip, sorunlarını dinleyip, incelemelerini yapıp görevlerine gelecekler. Bu sayede gidilmedik hiçbir okul bırakmayacak, sorunu çözülmemiş hiçbir okul bırakmayacağız” dedi.  
           Iğdır Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Hakan Gönen’e yeni görevinin hayırlara vesile olmasını diler, çalışmalarında başarılar dileriz. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.