Iğdır Üniversitesi ‘Askıda Elbise’ Projesini Devam Ettiriyor

Tarih : 2018-12-27 / Kategori : Eğitim

Iğdır Üniversitesi ‘Askıda Elbise’ Projesini Devam Ettiriyor

Iğdır Üniversitesi, sosyal sorumluluk kapsamında gönüllüleriyle birlikte hayata geçirdiği “Askıda Elbise” projesini devam ettiriyor. İş adamları ve kurumsal firmalar tarafından maddi bir karşılık beklemeden yürütülen proje kapsamında “Askıda Elbise Proje Ofisi Açılışı” ve “Öğrenciye Yardım Kermesi” düzenlendi.
Iğdır Üniversitesi Karaağaç Kampüsünde düzenlenen açılış ve kermes programına, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Tutulmaz, kurum amirleri, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

 

Açılış programında bir konuşma yapan Rektör Alma, Askıda Elbise Projesinin 4 yıl önce başlayan bir proje olduğunu ve üniversite çatısı altında devam ettirdiklerini söyledi.
Proje kapsamında özellikle sosyal medya aracılığıyla organize olduklarını belirten Rektör Alma, bu sayede geniş kitlelere ulaştıklarını ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü: “Amaçlarımız arasında çocuklarımıza 10 bin bot yardımı yapmak da yer alıyor. Bu bağlamda özellikle Flo ve Lcw Mağazalarının sahiplerine çok teşekkür etmek istiyorum. Tabi bir taraftan da mutluyuz; Iğdır’da hayata geçirdiğimiz bu uygulama ile duyarlı vatandaşlarımız projemize kayıtsız kalmadı. Vatandaşlarımız sayesinde mont, kaban, kazak, bot, atkı ve berelerin ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını sağlıyoruz. İhtiyacı olan öğrencilerimiz, vatandaşlarımız istedikleri kıyafetleri ücretsiz olarak alabilecekler. Projemize katkı sağlayan, desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederiz.”

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.