12. Sınıfların Iğdır Üniversitesi Gezisi

Tarih : 2019-01-01 / Kategori : Eğitim

12. Sınıfların Iğdır Üniversitesi Gezisi

100.Yıl Anadolu Lisesi Okulu  mesleki tanıtım çalışmaları kapsamında okul rehber öğretmeni  Kasım Can ÇELİK tarafından  12. Sınıf öğrencilerimize yönelik “Iğdır Üniversitesine tanıtım gezisi düzenlendi.

 

Okul Müdiresi Derya TAŞKINSU PAMUK ve Rehber Öğretmen Kasım Can ÇELİK öncülüğünde düzenlenen geziye toplam 74 12.Sınıf öğrencisi katıldı.
Okul Müdiresi Derya TAŞKINSU PAMUK, 100.Yıl Anadolu Lisesi olarak üniversite tanıtım gezilerinin öğrencilerin kariyer planlarını yapmalarında yardımcı ve seçimlerinde yol gösterici olduğuna, aynı zamanda üniversite kültürü, olanakları, bölümler, öğrenci yaşamı vb. konularda yerinde bilgiler edinmenin öğrencilerimizin motivasyonlarının arttığına, bakış açılarının daha da genişlediğine inanıyoruz.
Amacımız; üniversite sınavına hazırlanan 12. sınıf öğrencilerimizin; hedeflerini netleştirmelerinde yardımcı olabilmek,  motivasyonlarını arttırmayı sağlamak, istedikleri ve hedefledikleri üniversiteleri yerinde ziyaret etmelerini ve üniversite ortamını gözlemleyebilmelerine yardımcı olmak, meslekler hakkında öğretim üyelerinden, üniversite ve üniversitede yaşam hakkında; tanıtım biriminde görevli üniversite öğrencilerinden bilgi almalarına yardımcı olmaktır.’dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.