ISEM Müdürü Dr. Öğr. Gör. Turhan Moç TRT Erzurum Radyosunun Konuğu Oldu

Tarih : 2019-02-19 / Kategori : Eğitim

ISEM Müdürü Dr. Öğr. Gör. Turhan Moç TRT Erzurum Radyosunun Konuğu Oldu

         Iğdır Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ISEM) Müdürü Dr. Öğr. Gör. Turhan Moç, Erzurum’da bölgesel yayın yapan TRT Erzurum Radyosunun telefon konuğu oldu.
 

       TRT Erzurum Radyosu’nda yayınlanan “Doğunun Sesi” adlı programa telefonla katılan ISEM Müdürü Dr. Öğr. Gör. Moç, yapımcılığını Selma Talar`ın üstlendiği programda Ömer Ergedik`in sorularını yanıtladı. Iğdır Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Iğdır Sürekli Uygulama ve Araştırma Merkezi (ISEM)`nin şu ana kadar gerçekleştirdiği eğitim, seminer ve konferanslar hakkında açıklamalar yapan Dr. Öğr. Gör. Moç, sürekli eğitimin üniversiteye ve bölgeye katkıları, hedefleri, yapılması planlanan projeler ve özellikle KOSGEB ve Gençlik Merkezince ortaklaşa yürütülen “Genç Girişimcilik” eğitimi hakkında çeşitli bilgiler verdi.
        Konuk olduğu programda Iğdır Üniversitesi olarak amaçlarının Üniversite-Şehir işbirliğini sağlamak olduğunu dile getiren Dr. Öğr. Gör. Moç, özellikle bölgedeki insanlara yaşam boyu öğrenme fırsatı vererek ülkemizin ihtiyacı olan nitelikli insan gücüne katkı sağlayacak her yaştan ve mesleki guruptan insanların yararlanabileceği çağdaş ve güncel eğitim faaliyetleri düzenlemek olduğunu ifade etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.