PTT BAŞ MÜDÜRLÜĞÜ 168. YAŞINI KUTLADI

Tarih : 2008-10-24 / Kategori : Genel Haber

    Iğdır PTT Baş Müdürlüğü 168. yaşını Zübeyde hanım bulvarındaki Atatürk anıtına çelenk koyarak kutladı.
  

     PTT Baş Müdürü Kenan Çınar "Kurulduğu 23 Ekim 1840 tarihinden bugüne kadar, halkımıza en iyi hizmeti sunma yolundaki özverili çalışmaları sonucu toplumda saygın ve ; onurlu bir yer edinen, sürekli yenilenerek hizmet yelpazesini genişleten müşteri memnuniyetini ön planda tutarak alanında gittikçe büyüyen bir Kurumun mensupları olarak 168 yaşımızı birlik ve beraberlik içerisinde kutlamanın   haklı gururunu, her yıl  olduğu gibi, bir kez daha yaşıyoruz. 168 yıllık tecrübesini teknoloji ile birleşerek günümüz ortamında kendini yenileyerek çağdaş hizmetler üreten ve sürekli gelişen Kuruluşumuz tarafından sunulan hizmetlerin Ülkemizin her yerine, hatta en ücra köşesindeki vatandaşlarımıza ulaştırılmasından büyük mutluluk duymaktayız." dedi.
    Daha sonra PTT de işlem yaptıran 168. kişi  Recep Parim'e pul albümü  hediye edildi. Öğleden sonrada Ziya Gökalp ve Hüsnü Özyeğin ilköğretim okulunu gezen PTT tanıtım ve pazarlama şefi  Cafer Alakaş ile muhasebe şefi İsmail Akgül, pul koleksiyonu ile ilgili slayt sunumu göstererek ardından  öğrencilere defter kalem ve kitap hediye ettiler. Öğrencilerin çeşitli sorularını cevaplandıran Cafer Alakaş PTT ile ilgili bilgi vererek pul koleksiyonu yapmalarını istedi.
    Bu arada il Milli Eğitim Şube Müdürü Çetin Örs'te, Iğdır Okuyor  kampanyası çerçevesin de öğrencilere kitap okumanın faydalarını anlatarak bol bol kitap okumalarını öğrencilerden istedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.