MEHMETÇİĞİN ONARDIĞI OKULUN AÇILIŞI YAPILDI

Tarih : 2008-10-25 / Kategori : Genel Haber

    İlimize bağlı Halfeli beldesinde bulunan Şehit Er Abdulcabbar Parin İlköğretim okulu Mehmetçik tarafından onarıldı.
 

   5. Hudut Alay Komutanlığına bağlı askerlerce onarılan ve boyanan okulun açılışı Iğdır Vali Vekili Mitat Gözen, Garnizon Komutanı P. Kurmay Albay Ahmet Can Çevik ve Milli Eğitim Müdür Vekili Abbas Öcal tarafından yapıldı.
    Açılış töreninde konuşan Vali Vekili Mitat  Gözen “Herzaman olduğu gibi Mehmetçik okullarımızı onarıp boyuyor. Mehmetçik yurt savunması yanında da eğitime büyük bir katkı sağlıyor. Milli Eğitim Mehmetçik iş birliği ile bu okulunuz güzel bir görünüm kazanmıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
    Öğrenciler Basketbol ve voleybol sahasında doyasıya top oynadılar. Mehmetçik, Şehit Er Abdulcabbar  Parin İlköğretim okulun bahçesine basketbol ve voleybol sahası ile okul tuvaletlerini yeniden yaparak okulun iç ve dışını da boyadı.
Milli Eğitim Müdür Vekili Abbas Öcal da ” Mehmetçik ihtiyaç duyduğumuz her an yanımız da bulunmuştur okullar açılmadan önce 15 tane okulumuzu da aynı şekilde onarıp boyamıştır. Kendilerine minnettarız” şeklinde konuştu.
    Açılış törenine Karakoyunlu Kaymakamı M. Alper Çığ, Aralık Kaymakamı Hakan Hakyemez, Komutanlar, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Halfeli Belediye Başkanı Mehmet Sarıtaş katıldı. Protokol üyeleri onarılan okulu gezerek öğrencilerle sohbet etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.