ERMENİLER TÜRKLERDEN ÖZÜR DİLESİN İMZA KAMPANYASI BAŞLADI

Tarih : 2008-12-20 / Kategori : Genel Haber

    Iğdır'da , yayın yapan www.İgdirim76.com internet sitesinin 16 sivil toplum kuruluşu adına başlatmış olduğu "Ermeniler Türk milletinden özür dilesin adı altında bir anket ve imza kampanyası  başladı.
    

www.İgdirim76.com sitesi sahibi ve organ bağış derneği başkanı Serdar Ünsal, yaptığı açıklamada Nüfus cüzdanlarında T.C yazan fakat yürekleri Ermeniler için atan sözde aydınlar..! "Ermenilerden Özür diliyorum" adı altında imza kampanyası başlatmış bulunmaktadır. Bizde bu vatanı karşılıksız seven, Ermeni katliamına uğramış bir neslin torunları olarak internet sitemizde "Ermeniler Türk milletinden özür dilesin adı altında bir anket ve imza kampanyası " düzenledik. Bu anketimize herkesin destek vermesini Iğdır da çeşitli yerlerde yapmaya başladığımız imza kampanyasına herkesin katılmasını bekliyoruz." dedi.
     “Iğdır dışındaki vatansever vatandaşlarında imza kampanyası düzenleyerek bize göndermelerini bu konuda destek vermelerini bekliyoruz” Diyen Ünsal, “Gün bu gündür..Gün Ermeni katliamına uğramış, bir neslin torunlarının birleşme günüdür. Ermeniler 1918 -1920 -1990-1992 Yılları Arasında Türkiye de Ve Azerbaycan da Yaptıkları Katliamlardan Dolayı Türk milletinden ve Azerbaycan Türk'ünden  Özür Dilemelidirler" şeklinde konuştu.
    Eczacılar Odası Başkanı Nazım Karadağ ” Asıl soykırımı yapanlar Ermenilerdir. Onlar özür dilemelidir." diyerek imza attılar. Kendilerini “aydın” olarak niteleyen ancak kesinlikle Türk bayrağının dalgalandığı bütün yurt topraklarında yaşayan hiçbir insanımızı temsil etmeyen bu şahısların “Özür Diliyoruz” adı altında başlattığı kampanyayı nef retle kınıyoruz.
Tarihsel belgeler ortadadır;
   Birinci Dünya Savaşı, Osmanlı İmparatorluğu topraklarını paylaşım savaşıdır. Bu savaşta, yüzlerce yıl Türkler, Kürtler, Lazlar, Çerkesler ile kardeşçe yaşayan Ermeni halkı, 1830’lu yıllardan itibaren topraklarımıza giriş yapan Amerikan misyonerleri tarafından kışkırtılmıştır.
   Bazı Ermeniler, Çarlık Rusyası, Fransa ve diğer emperyalist güçlerle birlikte hareket etmiş, çeteler oluşturmuş ve Anadolu’da yıllarca kardeşçe yaşadıkları Türkleri kırıma uğratmıştır” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.