ALAGÖZ HOLDİNG, SAHAMIZI ÇİMLETEREK ULUSLARARASI STANDARTLARA KAVUŞTURDU

Tarih : 2021-08-09 / Kategori : Spor

ALAGÖZ HOLDİNG, SAHAMIZI ÇİMLETEREK ULUSLARARASI STANDARTLARA KAVUŞTURDU

16 yıldır 3. Ligden uzak bal liginde mücadele veren Iğdır futbol takımları, 16 yıl sonra Alagöz Holding Yönetim Kurulu ve 76 Iğdır Belediye Spor Başkanı Cantürk Alagöz’ün maddi desteği ve yönetiminin gayretleri sonucu 76 Iğdır Belediye Spor futbol takımı 3. Lige çıkmayı başarmıştı.

Ligler başlamadan önce evimizde yapılacak olan karşılaşmalar çim sahada oynansın diye Alagöz Holding yönetim kurulu Başkanı Cantürk Alagöz sahanın çim yapılma işini üstlendi.

Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yanında ki stat, uluslararası standartlara uygun 68x106 ölçülerinde profesyonel bir ekip tarafından yapımına başlanan çim sahanın ligler başladığında faaliyete geçirileceği öğrenildi.

Alagöz Holding tarafından yapılan ve 2 Milyona mal olan çim sahanın yanı sıra Gençlik Spor Bakanlığı tarafından da tribün yapılacağı belirtildi.

3. Ligde top koşturacak olan Iğdır Belediye Spor lig maçlarını olimpik çim sahada oynayacak. Seyircilerde tribünlerde yerlerine alacaklar.

Iğdır 16 yıldır bu heyecanı, adrenalini, coşkuyu yaşayamamıştı.

Bugüne kadar 25 Milyon civarında bir para harcandı ve takım alınan birinci sınıf ünlü futbolcularla ligler başladığında sahalara inecek ve Iğdır’ın adını ülke genelinde temsil edecekler.  

Alagöz Holding Yönetim Kurulu ve Kulüp Başkanı Cantürk Alagöz yaptığı açılmada: “Ben Türkiye/Iğdır sevdalısıyım. Doğup büyüdüğüm şehrimi göz ardı etme gibi bir düşüncem asla olamaz. Iğdır halkının kaynaşması, birlikte tek vücut olup sevinç gösterisinde bulunması için Iğdır Belediye Spor futbol takımını ayağa kaldırdık ve şükürler olsun ki 3. lige çıktık. Bu burada kalmayacak, inşallah Iğdır spor birinci lige kadar çıkacaktır. Bunun için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Çim sahamız yoktu onu da tamamlamak üzereyiz. Teknik direktörümüz ve ilgili yöneticiler futbolcu alımını tamamladı. Iğdır’ı en layık olduğu şekilde temsil edecek bir takım kurduk. İnşallah sahalara indiğimizde başarımız kaçınılmaz olacaktır. Takımımızın tüm yöneticileri profesyonel kişilerden oluşmaktadır. Futbolun dışında fizibilite yaptırdığımız yatırımları da hayata geçirecek, Iğdır’ın kalkınmasına gücümüz nispetinde katkıda bulunmaya çalışacağız.” Dedi.

Iğdır’a yaşattıkları bu sevinçten ötürü, Iğdır Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim, Alagöz Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Kulüp Başkanı Cantürk Alagöz ve yönetim kurulu üyelerini bir kez daha kutluyoruz.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası