ALAGÖZ HOLDİNG IĞDIR SPOR KULÜBÜ TRANSFER REKORU KIRIYOR

Tarih : 2021-08-13 / Kategori : Spor

ALAGÖZ HOLDİNG IĞDIR SPOR KULÜBÜ TRANSFER REKORU KIRIYOR

Üçüncü ligde top oynayacak olan Alagöz Holding Iğdır Spor Kulübü profesyonel kadrosuyla transfer rekoru kırıyor.

Birinci ve ikinci ligde oynamış ve kendini ispatlamış birçok futbolcuyu kadrosuna dahil ederek liglere hazırlanıyor.

Alagöz Holding Iğdır Spor Kulüp Başkanı Cantürk Alagöz, Iğdır Belediye Spor Kulüp Başkanlığına seçildiği gün şöyle demişti: “Bu takım bal liginin şampiyonu olacak ve 3. Lige çıkacak, ardından 2. lige ve birinci lige çıkacak” demişti.

Yapılan transferlere bakıldığında Kulüp Başkanı Cantürk Alagöz’ün dediğini yapacağı ve Alagöz Holding Iğdır Spor’un birinci ligde top oynayabilecek kadroyla sahalara ineceği görülmektedir.

Birlik ve bütünlüğün, dostluk ve kardeşliğin pekiştiği etkinliklerden birisi olan futbol, Iğdır’da 16 yıldır amatör olarak yapılmaktaydı. Alagöz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cantürk Alagöz’ün kulüp başkanı seçilmesiyle birlikte  her şey değişti ve Iğdır ülke genelinde konuşulmaya başlandı.

Yurdumuzun dört bir yanında futbol camiası Iğdır’ı konuşuyor.

Ligler başladığında ve sahalara indiğimizde eminiz ki Alagöz Holding Iğdır Spor kulübünün başarısı  ülke gündeminde konuşulacak ve kendini kanıtlamış olan futbolcular Alagöz Holding Iğdır Spor takımında oynamaya heves edeceklerdir.

Bu güne kadar 20’nin üzerinde transfer yapan Alagöz Holding Iğdır Spor, şirketleşerek profesyonel ekiple çalışmalarını sürdürmekte, yetkili kişiler tarafından takımın tüm çalışmaları organize edilmektedir.

Alagöz Holding tarafından finanse edilen takım, bugüne kadar yaklaşık 25 milyon  TL. yatırım yaptı.

Iğdır Merkez Sanayi Yolu üzerinde bulunan  antrenman sahasının yanında futbolcuların barınması için 5 yıldızlı otel konseptinde sosyal tesis  yapımı başlatılmıştır.

Iğdır’a bu ayrıcalığı yaşatan, toplumun her sorunuyla gücü nispetinde ilgilenen Kulüp Başkanı Cantürk Alagöz’e Iğdır halkı adına teşekkür ederiz.    

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası