Başkan Ayaz’dan Ankara Ziyareti

Tarih : 2022-02-16 / Kategori : Siyaset

Başkan Ayaz’dan Ankara Ziyareti

Ak Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, AK Parti Genel Başkan Vekili  Sayın Numan KURTULMUŞ'u Makamında ziyaret ederek, Iğdır ilimiz hakkında istişarelerde bulundu.
Başkan Ayaz, Sınır kapıları, Sınır ticareti, Nakliye firmalarının sorunları, Zengezur koridoru, Araştırma hastanesi meslesi gibi bir çok konuyu dile getirdi. 
 

Ak Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, Saygıdeğer Başkanımıza ilgi ve alakasından ötürü çok teşekkür ederiz. “dedi.

Başkan Ayaz, Ziyarette, Aralık öğretmenevi, Iğdır Öğretmenevi Uygulama oteli, Tuzluca Kaymakamlık ve Emniyet Binası, Tuzluca Hastahanesi, Iğdır Adliye Lojmanları, Iğdır Adliye Sarayı, Göktaş Göleti, Yağlı Göleti, Mermerciler Sitesi, Katı Atık Arıtma İstasyonu, Dilucu Şehitler Parkı, Iğdır Belediye Binası, Gençlik Merkezi, Karaağaç Yerleşkesi Karakoyunlu İlçesi Peyzaj çalışması, Spor Salonu, Yarı olimpik Yüzme Havuzu, Milli Eğitim Projeleri Okulları, İçme Suyu, Millet Bahçesi, Yeşil Kuşak Projesi, Şehirler Arası Otogar, Meyve ve Sebze  Hali, Spor ve Park Alanları, Çok Amaçlı Sosyal Yaşam alanları, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü,  Emniyet Müdürlüğü Lojmanları, Tiribün ve Çim Saha, Aile Destek Merkezi, Haydar Aliyev Parkı, Zahireciler Sitesi, Tuzluca Depolama Barajı, Kars Iğdır Dilucu Demiryolu ve Otoyolu, yapılan ve yapılmakta olar projeler ile ilgili bilgiler verdi. Başkan Ayaz, HEDEF 2023. Durmak Yok Yola Devam”dedi. Haber: Ali Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.