Başkan Cantürk Alagöz, Yerel ve Ulusal Basınla Biraraya geldi

Tarih : 2022-02-26 / Kategori : Spor

Başkan Cantürk Alagöz, Yerel ve Ulusal Basınla Biraraya geldi

         Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü Başkanı  Cantürk Alagöz ve futbolcular, kulübe ait sosyal tesislerinde yerel ve ulusal basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.
Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü Başkanı  Cantürk Alagöz, Iğdır Sanayi sitesinde bulunan sosyal tesisler hakkında bilgi verdi. Basınla birlikte sosyal tesislerde gezi ve incelemelerde bulundu.
 

Alagöz, Bitirilen tesisin Iğdır için soporcular için  büyük bir yatırım olduğunu belirterek tesisin  5 Yıldızlı otel konforunda yapıldığını belirtti.

Başkan Alagöz, Alagöz Holding Iğdırspor, olarak sezona şampiyonluk hedefiyle hazırlanıyor. Kısa bir sürede büyük bir hedeflere doğru ilerliyoruz. 

Kısa sürede önemli bir takım kurduk. Önemli bir futbolcu grubu ile çalışıyoruz. Bununla beraber bir altyapı çalışmamız var. Geleceğin futbolcularını yetiştiriyoruz. Hedefimiz şampiyonluk inşallah. Biz elimizden geleni yaptık artık söz futbolcularımızda. Bundan sonra futbolcularımız ellerinden geleni yapacaklar. Hedefimiz ligin sonuna kadar şampiyonluk yarışı içinde kalmak, ligin sonunda da şampiyonluk ipini göğüslemek” dedi.

Başkanı Alagöz,  “Bildiğiniz üzere sene başında 3. lige çıkmamız nedeniyle iddialı bir kadro kurduk. Devre arasında da yaptığımız rötuşlarla şu anda şampiyonluğu en iddialı takımlarından biri haline geldik. Iğdırspor benim şahsımın takımı değildir. Iğdırspor, Iğdır’ın takımıdır. Herkesi bu takıma destek olmaya davet ediyorum. Oyuncularımız takımın başarısı için ter döküyorlar. Biz de elimizden gelenin fazlasını ortaya koyuyoruz. İnşallah sene sonunda şampiyon olacağız” şeklinde konuştu.

Alagöz Holding Iğdır spor, teknik direktör Bayram Toysal, “Iğdır FK. bünyesi altında çalıştığım için mutluyum.  Futbolcularımla beraber çok çalışarak mutlu sona ulaşacağımıza eminim. Zorlu bir müsabaka dönemine girdik sıkı bir çalışma içerisindeyiz. Başkanımız Cantürk Alagöz, takım ve şehir için birçok fedakârlıkta bulundu. Bu yapılanların karşılığını vermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” Hedefimiz şampiyon olmaktır.”dedi. 

Futbolcularda, Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübünde oynamaktan gurur duyuyoruz. Biz bir aile olduk. Hedefimiz şampiyonluk bunun içinde elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Taraftarların gösterdikleri ilgi için, verdikleri büyük destek için çok teşekkür ediyoruz. Taraftar olarak bizleri yanlız bırakmadılar. Onların tezauratlarıyla  dahada motive oluyoruz. İnşallah hep beraber şampiyonluk sevincinide yaşarız.”dediler.

Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü Başkanı  Cantürk Alagöz, Teknik heyet ve sporcular basının sorularını cevapladı. Haber: Ali Şıktaş

Foto Galeri
Başkan Cantürk Alagöz, Yerel ve Ulusal Basınla Biraraya geldi Başkan Cantürk Alagöz, Yerel ve Ulusal Basınla Biraraya geldi Başkan Cantürk Alagöz, Yerel ve Ulusal Basınla Biraraya geldi Başkan Cantürk Alagöz, Yerel ve Ulusal Basınla Biraraya geldi

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.