“YAYCI SPOR KULÜBÜ MADALYAYA DOYMUYOR”

Tarih : 2022-03-25 / Kategori : Spor

“YAYCI SPOR KULÜBÜ MADALYAYA DOYMUYOR”

         Türkiye WUSHU KUNGFU federasyonunun 2022 yılı faaliyet programında yer alan MİNİK, YILDIZ, ÜMİT, GENÇ, U21, BÜYÜKLER VE VETERANLAR Türkiye şampiyonası Sakarya ilinde yapıldı. Şampiyonaya ilimizi temsilen Yaycı spor kulübünden Gençler ve Büyükler kategorisinde toplam 16 sporcu katıldı. 

            Iğdır İl Temsilcisi ve Milli Takım Antrenörü Zekeriya MERT Yaptığı açıklama da; Türkiye Şampiyonasına Katılan sporcularım arasından;  Ali Rıza ÖZTALAN Gençler Türkiye Şampiyonu,  Hüseyin Ali SAVAN Ümitler Türkiye Şampiyonu,  Ulaş TUNA Ümitler Türkiye Şampiyonu,  MUHAMMED BEKTAŞ Gençler Türkiye  2. Si, Samet SARAK Ümitler Türkiye  2. Si, Muhammed İkbal ŞERİATİ Gençler  Türkiye 3. Sü, Berivan KAPLAN Büyükler  Türkiye  3. Sü, Ali Hamza GÜREL Büyükler Türkiye  3. Sü,  Ali Abbas GÜREL Gençler Türkiye  3. Sü, Kava ÇEKİÇ  Gençler  Türkiye  3. Sü, Bartu TUNA Ümitler  Türkiye 3. Sü, olarak ilimiz ve kulübümüzü başarıyla temsil etmişlerdir. Sporcularımın özverili, disiplinli ve bir o kadar zorlu antrenmanlar sonucun da böyle bir başarı elde etmeleri, ilimiz ve kulübümüz adına gurur verici olmuştur. Gayretli, sabırlı ve disiplinli çalışmaları ve akabinde elde ettikleri başarıdan ötürü sporcularımı tebrik ediyorum. Her hangi bir mücadele, spor yarışmalarına katılmak gerçek anlamda irade, istikrar, azim, hırs ve meşakkat ister. Bu süreci sporcularım doğru ve istekli geçirerek zahmetlerinin karşılığını almışlardır. Elde edilen bu başarının ardından, şampiyon olan sporcularımız 1. Olanlar  Dünya Şampiyonasına, 2. Olan sporcularımız Avrupa Şampiyonasına Ve 3. Olan sporcularımız ise Avrasya Şampiyonasında yarışarak Milli Takım da Ülkemizi Temsil edecekler. Sporcularımı bu başarılarından ötürü tebrik ediyor ve onlarla gurur duyuyorum.”dedi.
Mert, Bu müsabakalar da elde ettiğimiz başarılar da ciddi katkıları olan, gerek maddi gerekse manevi desteklerini eksik etmeyen çok kıymetli velilerimize, sayın valimiz H. Engin SARIİBRAHİM’ e ve Gençlik ve spor il müdürümüz sayın Gökhan Yavaşer’e, İş adamı Kıymetli dostum Zeynel Abidin Kızılkaya’ya, Ulaşım sponsorumuz Karakoyunlu Belediye Başkanımız Sayın Bayram Ali BALLI’ ya ve Sporcularımızın beslenme ve diyet kontrolünü sağlayıp yakından takip ederek ilgilenen Uzman Diyetisyen sevgili Doğan Can GÜNER’e teşekkür eder şükranlarımı sunarım, Şeklinde konuştu. Haber: Zeki Şıktaş

Foto Galeri
“YAYCI SPOR KULÜBÜ MADALYAYA DOYMUYOR” “YAYCI SPOR KULÜBÜ MADALYAYA DOYMUYOR” “YAYCI SPOR KULÜBÜ MADALYAYA DOYMUYOR”

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.