Veteran Futbol Ligi İlimizde Başladı

Tarih : 2022-03-28 / Kategori : Spor

Veteran Futbol Ligi İlimizde Başladı

Iğdır’da geçmiş yıllarda futbol oynamış kişilerden kurulan takımların oluşturduğu Veteran Futbol Ligi ilimizde müsabakalara başladı.
 

Veteran Futbol liginin başlaması ile Kışla Semt sahasında yoğun katılımla turnuvanın açılış töreni gerçekleşti.
Ligin organizatörü Iğdır’lı eski futbolculardan Ali Kazan, “Iğdır’da Veterean Furbol liginin olmayışı bizim için büyük bir eksiklikti vetran futbol ligi ile  futbolseverleri bir araya topladık. 
Veteran Futbol liginin başlaması ile  bize en büyük desteği veren Alagöz Holding Iğdırspor Kulübü Başkanı  Cantürk Alagöz verdi.
Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bizler inanıyoruz ki, Iğdır futbol şehri olacak. Çocuklarımıza futbol sevgisini küçük yaşlardan itibaren aşılayacağız. Iğdırspor’umuz Kulüp Başkanımız Cantürk Alagöz önderliğinde büyüdükçe büyüyor. Hedefimiz ilerleyen yıllarda Iğdır’lı gençlerimizi de Iğdırspor’da oynarken görmek. İnşallah bu hedefimize ulaşacağız” dedi.
Konuşmaların ardından Iğdırspor’un 1970’li ve 1980’li yıllarda efsane kadrolarında yer alan eski oyuncular, temsili olarak santra vuruşu yaptılar.
Iğdır Veteranlar Liginde üç takım yer alıyor. Ligi ilk sırada yer alan takım Antalya’da düzenlenecek Türkiye geneli şampiyonaya katılmaya hak kazanacak.
Açılış töreninden sonra oynanan ligin ilk maçında ise Iğdır İdman Yurdu, Altınay Iğdırspor’u 3-1 yendi. Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası