ŞAMPİYONLARA SAHİP ÇIKMALIYIZ

Tarih : 2022-05-05 / Kategori : Spor

ŞAMPİYONLARA SAHİP ÇIKMALIYIZ

Iğdır İl Spor Müdürlüğü adına turnuvalara katılan ve katıldıkları her turnuvada madalya alarak Iğdır’ımızı en iyi şekilde temsil eden Türkiye Şampiyonu Milli Kickboks’cu Umutcan Öztürk ile Türkiye Şampiyonu Kader Ödün dünya şampiyonasına hazırlanıyorlar.

 

Dünya şampiyonasına hazırlanan Umutcan Öztürk ile Kader Ödün’ün hocası Murat Kızılkuş Yeşil Iğdır Gazetesini ziyaret ederek, genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş ile bir süre sohbet etti ve katılacakları dünya şampiyonası ile ilgili bilgi verdi.  

Kickboks hocası Murat Kızılkuş yaptığı açıklamada; “Iğdır’ımızı ülkemizde, ülkemizi yurt dışında temsil eden çok başarılı öğrencilerimiz var. Umutcan Öztürk ile Kader Ödün bunlardan birileridir. Sporcularımız sporseverler tarafından desteklenip motive edildiğinde daha güzel başarılar elde edilmektedir. İnşallah iş insanlarımız, spor severler genç sporcularımızı destekler ve şehrimize, ülkemize güzel madalyalar kazandırılır.” Dedi.

Gazetemiz genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş’ta yaptığı açıklamada; “Ülkemizde gençlerin uyuşturucu ile yok edildiği gerçeğini bilerek hareket etmeliyiz. Spor gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzaklaşmasını sağlayan en doğru vesiledir. Sporcularımızı teşvik etmeli, motive etmeli ve başarılarını alkışlamalıyız. Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.