GSB Yaz Spor Okullarına kayıtlar başladı

Tarih : 2022-07-05 / Kategori : Spor

GSB Yaz Spor Okullarına kayıtlar başladı

         Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) tarafından her yıl 81 ilde düzenlenen GSB Yaz Spor Okulları  kapsamında spora erişimi mümkün olmayan çocukların, kalmaması için  başlattığı  Yaz Spor Okullarına kayıtlar başladı.
 

          Gençlik Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer, Sporcularımızın, antrenörlerimizin ve velilerimizin katılımıyla düzenlenen törenle açılışı yapılan GSB yaz spor okulları kayıtlarının başladığını belirtti. Yavaşer, Yaz spor okullarına kayıt için İl Müdürlüğümüze başvuru yapabilirsiniz” dedi.
           Yavaşer, GSB Spor okullarında, gençlerimize ve çocuklarımıza bir yandan spor eğitimi verilirken bir yandan da fiziksel, zihinsel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı sağlanması hedefleniyor. Tesislerimiz ve salonlarımız spor okullarımız için daima hazırdır” dedi.
       Iğdır  Gençlik ve Spor İlçe Müdürlükleri’nden gerçekleştirilecek kayıt sonrası spor tesislerinde uzman antrenörler eşliğinde; atletizm, futbol, cimnastik, hentbol, güreş, judo, basketbol, tenis, taekwondo, boks, yüzme, bocce, masa tenisi, karate, atıcılık, okçuluk, gibi bir çok  branşta eğitimler verilecek. Haber: Ali Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası