Toysal” Bu sene şampiyonluğu hep birlikte yaşayacağız.”

Tarih : 2022-07-26 / Kategori : Spor

Toysal” Bu sene şampiyonluğu  hep birlikte yaşayacağız.”

          Iğdır FK Teknik Direktörü Bayram Toysal, Alagöz Holding Iğdırspor’ kulübün sosyal medya hesaplarına açıklamalarda bulunarak Şampiyonnluğu hep birlikte yaşayacağız.”dedi.
 

Toysal, Kampımızda yeni ve eski oyuncularımızın kaynaşmasının ardından çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başladık. Kampta şu ana kadarki çalışmalarımız gayet iyi sıkı bir çalışmanın ardından kampımızın son çalışmalarını yaparak 3 günlük izin vereceğiz. Bu süreç bizim adımıza çok önemliydi. İkinci ve üçüncü kampımız herhangi bir sakatlık kaza bela olmazsa teknik anlamda geçirmek istiyoruz. Bu süreçte bir çok hazırlık maçı yapacağız. Tabiki bu kadronun oluşumu okadar kolay olmadı. Başkanımız sayın Cantürk Alagöz’e çok teşekkür ediyorum. Her türlü fedakarlığı her türlü özveriyi gösterdi. 

Transfer döneminde almamızın zor olduğu oyuncu transferlerini tamamladı. Ve buraya kampa hazır bir şekilde gelmemize neden oldu. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Bizde bunun karşılığında başkanımızı mutlu etmek istiyoruz. İnşallah bunu yapabilecek kabiliyet ve yeteneğimiz var. Burdaki oyuncu gurubu bunun bilincinde çalışmalarımıza ona göre devam ediyoruz. İnşallah iyi olacak geçen sezon yaşayamadığımız mutluluğu şampiyonluğu bu sezonda tamamlamak istiyoruz. “ şeklinde konuştu.     Haber: Ali Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.