Kars-Ardahan-Iğdır Tanıtım Günleri, Maltepe tanıtım alanında yapılacak

Tarih : 2022-10-20 / Kategori : Kültür & Sanat

Kars-Ardahan-Iğdır Tanıtım Günleri, Maltepe tanıtım alanında yapılacak

9-13 kasım tarihleri arasında yapılacak memleket günleri ile Kars-Ardahan-Iğdır Tanıtım Günleri’nde ziyaretçilere yöresel lezzetler, halk oyunları, mutfak sanatı, sosyal ve kültürel değerler sunulacak.
 
 

İstanbul da Bulunan KAI Dernekleri Bölge illerine sırasıyla çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek, 9-13 kasım tarihleri arasında yapılacak memleket günleri ile Kars-Ardahan-Iğdır Tanıtım Günleri’nde kurumları ve belediyeleri,  davet ettiler.

İlk Ziyaretlerini Kars Valisi Türker Öksüz ‘e Gerçekleştiren Federasyon Ardından Ardahan Valisi Hüseyin Öner ve Iğdır Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim’i ziyaret ettiler.

Bölge illerde bulunan bir çok Kaymakam, belediye başkanı, Ticaret ve esnaf odaları, siyasi partiler, STK ve odaları ziyaret eden KAI Federasyonları İstanbul da Gerçekleşecek olan Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri için ilgili yetkililere brifing verdiler. 
Bu vesile ile de gerçekleşecek olan tanıtım günlerine ilgili yetkilileri davet de bulundular. 

Ziyaret ve davetlerini gerçekleştirdikten sonra Kars ilinden  ayrılan heyet Kasım ayında gerçekleşecek olan tanıtım  günlerinin startını vermek üzere İstanbul’a hareket ettiler. KAI Heyetine Kars Turizm Birliği Başkanı ve Turizmci Halit Özer Eşlik etti. 

Ziyaretlere Katılan Konuklar, Kars Arpaçay Dernekler Federasyon Başkanı Oruç Oymak Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyon Başkanı Gürsel İldiz, Dünya Iğdırlılar Federasyon Genel sekreteri Cafer Kılıç, Basın Sözcüsü Celal Karaeli, Göle Federasyon Başkanı Eren Küpeli , Damal Dernekler Federasyon Başkanı Güner Kökat Ve Yönetimleri  bölgedeki programın ardından İstanbul’a hareket ettiler.  Haber: Bülent Mavzer

Foto Galeri
Kars-Ardahan-Iğdır Tanıtım Günleri, Maltepe tanıtım alanında yapılacak Kars-Ardahan-Iğdır Tanıtım Günleri, Maltepe tanıtım alanında yapılacak

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.