VALİ SARIİBRAHİM HATAY SAMANDAĞI’NA GÖREVLENDİRİLDİ

Tarih : 2023-02-10 / Kategori : Gündem

VALİ SARIİBRAHİM  HATAY SAMANDAĞI’NA  GÖREVLENDİRİLDİ

Deprem’in olduğu ilk andan itibaren anında organize olan ve ilk yardım ekibini yola çıkaran Iğdır Valiliği ülke genelinde gündem olmuştu.

Kriz yönetiminde başarılı adımlar atan Iğdır Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim Hatay’ın Samandağı ilçesine koordinasyonu sağlaması amacıyla görevlendirildi.

Nüfusu köyleri ile birlikte yaklaşık 200 bin olan Hatay Samandağı ilçesinin deprem kriz yönetimine Iğdır Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim bakanlık tarafından görevlendirildi.

Samandağı ilçesine görevlendirilen Vali Hüseyin Engin Sarıibrahim, beraberinde Vali Yardımcısı Ümer Said Karakaş, Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Alparslan Altuğ  ve çalışma ekibi ile gittiği öğrenildi.

Hatay’ın Samandağı ilçesinde yıkımın oldukça yoğun olduğu, arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği, ihtiyacın oldukça fazla olduğu öğrenildi.

Iğdır’dan toplanan tüm yardımlar dünden itibaren doğrudan Samandağı ilçesine yönlendirilmektedir. Bugün görevi devralan Iğdır ekibi Samandağı’nda ki ihtiyaca göre Iğdır’a bildirecek ve bildirilen ihtiyaç malzemeleri doğrultusunda yardımların yapılması istenecektir. Haber: Cabbar Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.