ALAGÖZ HOLDİNG DEPREM BÖLGESİNDE

Tarih : 2023-02-11 / Kategori : Gündem

ALAGÖZ HOLDİNG DEPREM BÖLGESİNDE

Deprem sonrası Alagöz Holding imkânları ölçüsünde her alanda depremzedelerin yardımına koşmayı sürdürüyor.

Depremin ilk gününden itibaren maden ocaklarında bulunan iş makinalarını deprem bölgesine gönderen Alagöz Holding, Zafer Havacılık şirketinin bünyesinde bulunan özel uçakları seferber ederek deprem bölgesinde ulaşım sıkıntısı çeken vatandaşlarımızı Ankara’ya taşırken, Holding bünyesinde bulunan tüm şirketler ilaç, aşı, madencilik ekipmanları ile sahada çalışmalarını sürdürüyor.

Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Cantürk Alagöz: “GÜN BİRLİK GÜNÜ” sloganı ile depremde ağır hasar gören illerimizden Adıyaman, Hatay ve Maraş’ta bizzat, diğer illerimizde de AFAD’la koordineli bir şekilde desteğimizi sürdürüyoruz. Çadır kurarak günlük 5 bin kişilik yemek dağıtımı yapıyoruz.” dedi.

Hayırsever İş İnsanı Cantürk Alagöz gazetemize yaptığı açıklamada şöyle dedi: “85 milyonluk ülkemizi derinden yaralayan büyük bir afetle karşı karşıyayız. Acımız büyük, hüznümüz tarif edilmezdir. Bu büyük afetten kurtulmanın tek yolu birlik olmaktan geçer. Acılar paylaşıldıkça hafifler. Alagöz Holding olarak elimizden ne geliyorsa yapacağız. Ülkemiz büyük ve güçlü bir ülkedir. Biraz sabırla inşallah her şeyin üstesinden geleceğiz. Şu an devlet, tüm gücüyle deprem bölgesinde acıları sarmaya çalışıyor. Ülkemizin tamamı teyakkuz halinde her bir vatandaşımız elinden gelen imkânı seferber etmiş durumda. Türk halkının bu gayreti kesinlikle alkışlanmalı saygıyla önünde baş eğilmelidir. Hakeza Azerbaycan’ımızın gösterdiği gayreti de ayakta alkışlıyoruz. “Gardaş kömeği” böyle olur. Yüz yılın en büyük felaketi 10 ilimizi bir anda vurdu. Çok geniş bir alanda afet meydana geldi. Bir anda her yere yetişmek kesinlikle zordur. Çünkü afete gidecek olanlar da afet yaşadılar. Dolaysıyla gecikmeler olsa da her bir binanın başına bir kurtarma ekibi giderek kurtarma çalışmalarına başladı. Dediğim gibi acımız çok büyük… Sabırlı olmaktan, dayanışma içinde olmaktan başka çaremiz yok. Acılarımızı paylaşalım, desteklerimizi esirgemeyelim.” dedi.

Deprem bölgesine yaptığı yardımlardan ve duyarlı davranışından ötürü Alagöz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cantürk Alagöz’e teşekkür ederiz.  

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.