TUZLUCA DP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TURGAY OTAY RAKİP PARTİLERİ ZİYARET ETTİ

Tarih : 2009-03-23 / Kategori : Genel Haber

    Iğdır'a bağlı Tuzluca ilçesi Demokrat parti ilçe teşkilatı ve Belediye başkan adayı Turgay Otay meclis üyeleriy le birlikte  ilçede  teşkilatı ve adayı bulunan diğer siyasi parti lere nezaket ziyaretinde bulundu.
  

Iğdır’a bağlı Tuzluca ilçesi Demokrat parti ilçe teşkilatı ve Belediye başkan adayı Turgay Otay meclis üyeleriy le birlikte  ilçede  teşkilatı ve adayı bulunan diğer siyasi parti lere nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaretlerde Tuzluca'da seçimlerin demokratik ortamda, barış, huzur ve kardeşlik içerisinde geçirilmesi temennisinde bulunuldu.
    Demokrat parti adayı Turgay Otay, ”İlçemizde yakında bir seçim olacak DP olarak biz bu seçimin huzur içinde geçmesini istiyoruz, seçimden sonra herkes birbirinin yüzüne bakacak. Bunun için dargınlık ve kırgınlık olmasını istemiyoruz. Herkese bu demokratik yarışta başarılar diliyorum.” dedi.
    Diğer parti adayları da DP adayı Turgay Otay’ı bu nezaket ziyaretinden dolayı kutlayarak memnun olduklarını dile getirdiler. Turgay Otay’ın bu davranışı halk tarafından taktir topladı. Bu erdemli davranışın ülkemiz genelindeki siyasete hakim olmasını temenni ediyoruz. Darısı tüm adaylarımızın başına.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.