MİLLİ EĞİTİM BAKANI HÜSEYİN ÇELİK IĞDIR'DA FIKRA ANLATTI OY İSTEDİ

Tarih : 2009-03-24 / Kategori : Genel Haber

     YAPILAN YARDIMLARDAN RAHATSIZ OLANLAR OLDUĞUNU İFADE EDEN HÜSEYİN ÇELİK: “BİR DTP MİLLETVEKİLİ KONUŞUYOR, AK PARTİ MAKARNA, NOHUT DAĞITTI, MERCİMEK DAĞITTI ONUN İÇİN İKTİDARA GELDİ.

BİR KERE BU SÖZLER KENDİ HALKINI AŞAĞILAMAKTIR. KENDİ OYUNU MAKARNAYA MERCİMEĞE SATACAK IĞDIR’DA BİR TEK ALLAH’IN KULU VAR MI?” DİYE SORDU.
    Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, ilimize gelerek Zübeyde Hanım Bulvarında bir konuşma yaptı.
    Çelik, konuşmasındaAKP ‘nin icraatlarını anlattı. Sık sık fıkralar anlatarak dinleyicileri güldüren Çelik, CHP’yi sahil partisi, DTP’yi mahalle partisi  olarak nitelendirip, AKP nin Türkiye partisi olduğunu söyledi.
     Bir bayanın işsiziz bağırmasını duymazlıktan gelerek,  Iğdır’da Kürtler vardır, Kürtler gururla Kürt olduklarını söyleyecek, Ak Parti hükümeti de onlara TRT ŞEŞ’i açacak. Bu hizmeti verecek. Benim Kardeşim Azeri ise oda göğsünü gere gere Azeri olduğunu söyleyecek. Caferi Mezhebine mensupsa Caferi mezhebine mensup olduğunu gizlemeden göğsünü gere gere söyleyecek. Ak Parti de ona gereken desteği verecek.” dedi.
      Yapılan yardımlardan rahatsız olanlar olduğunu ifade eden Hüseyin Çelik: “Bir DTP Milletvekili konuşuyor, Ak Parti makarna, nohut dağıttı, mercimek dağıttı onun için iktidara geldi. Bir kere bu sözler kendi halkını aşağılamaktır. Kendi oyunu makarnaya mercimeğe satacak Iğdır’da bir tek Allah’ın kulu var mı?” diye sordu. Bakanı  Iğdır milletvekili Ali Güner ve İl başkanı Abdulcabbar Baştemur karşıladı.
 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.