CANTÜRK ALAGÖZ IĞDIR’DA

Tarih : 2023-07-13 / Kategori : Siyaset

CANTÜRK ALAGÖZ IĞDIR’DA

Ak Parti Iğdır İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, gazetemizde yaptığı açıklamada Ak Parti Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz’ün bugün Iğdır’a geleceğini ve bir dizi etkinlikler tertip edeceğini açıkladı.

 

Gazetemiz genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş’ı makamında ziyaret eden Ak Parti Iğdır İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, ziyarette yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Bugün Sayın Milletvekilimiz Cantürk Alagöz Iğdır’a geliyor. Gördüğünüz gibi sürekli halkıyla iç içe olan bir vekilimiz var. Bu durum hem halkımız tarafından memnuniyetle karşılanmakta hem de partimiz açısında son derece önemsenmektedir. Bugün Sayın Vekilimiz Alagöz Holding Iğdır Spor Tesislerinde saat 19.00’da gençlik buluşması, yarın saat 09.30’da iş insanları ile istişare buluşması ve aynı gün yine saat 19.00’da kadın buluşması gerçekleştirecektir. Sürekli halkımızın içinde olan Sayın Vekilimiz Iğdır’da marka değer oluşturan Alagöz Holding Tesislerinin Iğdır halkı tarafından görülmesi amacıyla toplantıları burada yapma kararı almıştır. Çok güzel gelişmelerin olacağını şimdiden görebiliyoruz. Az sabırlı olunursa şehrimiz güzel gelişmelere şahitlik edecektir.” Dedi.

Özel uçağı ile her fırsatta Iğdır’a gelen ve halkımızla bir araya gelerek sorunlarını dinleyen, çözümü için elinden gelen tüm gayreti sarf eden Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz’e ve gece gündüz telefonları susmayan, vatandaşın her sorununa koşarak giden çalışkan ve başarılı Ak Parti Iğdır İl Başkanı Ali Kemal Ayaz’a teşekkür ederiz.

   Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.