Iğdır’da Avrupa Spor Haftası Etkinlikleri Gerçekleşti

Tarih : 2023-10-03 / Kategori : Spor

Iğdır’da Avrupa Spor Haftası Etkinlikleri Gerçekleşti

           Avrupa Spor Haftası etkinlikleri 23-30 Eylül tarihleri arasında tüm Türkiye’de 81 il genelinde düzenlenecek spor faaliyetleri ve çeşitli aktiviteler ile kutlandı.
 
           Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde ki etkinlikler ise düzenlenen spor faaliyetleri ve çeşitli aktiviteler ile kutlanıyor.
 
 

Vali  Ercan Turan, 23-30 Eylül Avrupa Spor Haftası kapsamında düzenlenen bisiklet etkinliğine katıldı.

Vali  Ercan Turan, Sağlıklı yaşam ve sağlıklı ulaşım için bisiklet kullanımını günlük yaşantımızın bir parçası haline getirmeliyiz. “dedi.

Vali Turan, Avrupa spor haftası kapsamında Iğdır’lı gençlerimizle çocuklarımızla, Sivil toplum örgütlerimizle beraberiz. İl Spor müdürlüğümüz tarafından organize edilen 18 km. uzunluğundaki bisiklet faaliyetimizi sona erdirdik. Spor bizim hayatımızın bir parçası Avrupa haraketlilik çerçevesi kapsamında haraketli olmaya devam edeceğiz. Harakette bereket olduğuna inanıyoruz. Sağlık olduğuna inanıyoruz. Bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.   Haber: Zeki Şıktaş

Foto Galeri
Iğdır’da Avrupa Spor Haftası Etkinlikleri Gerçekleşti Iğdır’da Avrupa Spor Haftası Etkinlikleri Gerçekleşti Iğdır’da Avrupa Spor Haftası Etkinlikleri Gerçekleşti Iğdır’da Avrupa Spor Haftası Etkinlikleri Gerçekleşti

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.