HDY FİLO BİR YILLIK SPONSORLUK ANLAŞMASINI İMZALADI

Tarih : 2023-10-08 / Kategori : Spor

HDY FİLO BİR YILLIK SPONSORLUK ANLAŞMASINI İMZALADI

Iğdırlı iş insanı HDY Filo Kiralama şirketinin sahibi Hidayet Yıldırım Alagöz Holding Iğdır FK Kulüp Başkanı Cantürk Alagöz ile bir yıllık forma sırt sponsorluk anlaşması imzaladı.

Alagöz Holding Iğdır FK resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda merkezi İstanbul’da bulunan HDY Filo kiralama şirketi sahibi iş insanı Hidayet Yıldırım ile sırt sponsorluk anlaşması imzaladığını duyurdu.

Alagöz Holding Iğdır FK yaptığı açıklamada; “Kulübümüz HDY Filo ile 1 yıl daha forma sırt sponsorluğu anlaşması imzalamıştır. HDY filoya kulübümüze desteklerinden ötürü teşekkür ederiz.” Dedi.

HDY Filo Kiralama sahibi genç iş insanı Hidayet Yıldırım gazetemiz genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş’a yaptığı açıklamda şöyle dedi: “Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü Iğdır’ın gururudur. Şehrimizin ülkemiz genelinde tanıtımına inanılmaz bir katkıda bulunmuş, gençlerimizin kaynaşmasını sağlamış, yüreği Iğdır için çarpan ülkemizde ve yurt dışında ikamet eden hemşerilerimizin dikkatini ığdır’a çekmiştir. Bu sinerjiyi sağlayan Sayın Milletvekilimiz ve iş insanı Cantürk Alagöz’e ne kadar teşekkür etsek azdır. Holding’in bizim sponsorluğumuza kesinlikle ihtiyacı yoktur. Ama birlikten güç doğar, sahiplenme yatırımcıyı motive eder.  Bu duygularla ikinci yılımızın da sponsorluk anlaşmasını imzaladık, inşallah  şampiyon olacağız ve coşkuyu birlikte yaşayacağız.” Dedi.

Duyarlılık gösteren değerli iş insanımız Hidayet Yıldırım’a teşekkür ederiz. Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.