MHP Iğdır İl Kongresi yapıldı Hüseyin Ateş Tekrar Başkan Seçildi

Tarih : 2023-10-17 / Kategori : Siyaset

MHP Iğdır  İl Kongresi yapıldı Hüseyin Ateş Tekrar Başkan Seçildi

İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin gönderdiği telgraf okunarak, kongre faaliyet raporu sunuldu. Ardından mevcut İl Başkanı Hüseyin Ateş, tek aday olarak seçime girdi.
 

  Gerçekleştirilen Kongre başkanlık divanına divan başkanı MDK Üyesi Taner Gökçek,  Başkan vekili MYK üyesi ve Erzurum il başkanı Âdem Yurdagül, Kâtip üye Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel,  Kâtipüye Ardahan il başkanı Turgay Mert, Kâtip üye Türk Hukuk Enstitüsü genel merkez yöneticisi  Avukat Mehmet Akın Apaydın, Katip üye Ülkü Ocakları Iğdır il Başkanı  Alparslan Çelikten, Kars merkez İlçe başkanı Uğur Boy divan başkanlığına seçildi.

Iğdır Kültür Merkezinde gerçekleştirilen 14. Olağan kongrede tek aday olara oyların çoğunluğunu alarak Tekrar Başkan Seçilen MHP İl Başkanı Hüseyin Ateş, Değerli divan başkanım ve üyelerimiz, Iğdır Ülkü Ocakları Başkanımız, Milliyetçi Hareket Partisi Karakoyunlu ve melekli belediye başkanları, Milliyetçi Hareket Partisi Iğdır ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının değerli başkanları,katılım sağlayan siyasi partilerin değerli başkanları, milliyetçi-ülkücü hareketin değerli evlatları, ülküdaşlarım, ağabeylerim, ablalarım, kardeşlerim ve değerli basın mensupları kongremize hoş geldiniz şeref verdiniz.
Türkiye Cumhuriyeti kurucusu gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşları ile cennet mekân başbuğumuz Alparslan Türkeş’i ve ilk şehidimizRuhi Kılıçkıran’danson şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na ezan dinmesin, bayrak inmesin, vatan bölünmesin diye canlarını feda eden tüm ülkücü şehitlerimizi, devletimiz ve milletimizin varlığı için şehadet şerbetini içen tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmet ile anıyorum. 

Şahsıma bu görevi layık gören Türk milletinin bilge lideri genel başkanımız sayın Dr. Devlet bahçeli beye huzurlarınızda sonsuz şükranlarımı arz ediyorum. Yıllardır mensubu olmaktan gurur duyduğum bu kutlu hareketin bir neferi olarak ilk gün ki heyecanımla Iğdır’ımıza ve partimize hizmet edeceğimden şüpheniz olmasın.
Şimdi önümüzde 2024 mahalli idareler seçimleri var. Iğdır’ımızda çalınmadık bir kapı girilmedik bir gönül, sıkılmadık bir el bırakmayacak bütün ülküdaşlarımızla birlikte şevk ve inanmışlıkla sahada olacağız. 

Mevcut belediyelerimizi koruyarak, bunun üzerine yenilerini eklemek tek hedefimiz olacaktır. 2024 seçimlerinden de yüce Allah’ın izni ve hemşerilerimizin takdiriyle alnımızın akıyla çıkıp; Milliyetçi hareketin ve cumhur itifakının mührünü ığdırımıza vuracağız. Türklüğe ve yüce Türk milletine bin yıl karakolluk yapmış Iğdır’da milliyetçi hareket olarak bin yıl daha Cumhuriyetin yılmaz bekçileri olacağız.Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyin talimatları ile gecemizi gündüzümüze katarak şehrimiz için canla başla çalışacağız. Kongremizin, ülkemize, partimize yönetimimize ve Iğdır’ımızahayırlı olmasını cenabı Allahtan niyaz ederim.Konuşmama bilge liderimizin bu sözleri ile son vermek istiyorum.Unutmayınız ki, devlet bekadır. Vatan bekadır. Bayrak bekadır.

 Türklük bekadır. Türkçe bekadır. 31 Mart beka seçimidir.

Türk milletinin bekası da Allah’ın izni ve inayetiyle ebediyete kadar güvencede kalacaktır.Hepinizi sevgi, saygı ve hürmetle selamlıyorum. Ne mutlu Türk’üm diyene” şeklinde konuştu. 

Milliyetçi Hareket Partisi MDK Üyesi  Taner Gökçek, Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi ve Erzurum il başkanı Adem Yurdagül, Ak Parti Iğdır İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, Ak Parti Başkan Yardımcıları ve il yönetimi,  Iğdır MHP Eski  Milletvekili Abbas Bozyel, Milliyetçi Hareket Partisi Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, Milliyetçi Hareket Partisi Ardahan il başkanı Turgay Mert,  Milliyetçi Haraket Partisi Kars merkez İlçe başkanı Uğur Boy, Türk Hukuk Enstitüsü genel merkez yöneticisi Avukat Mehmet Akın Apaydın, Iğdır Ülkü Ocakları Başkanı  Alpaslan Çelikten, Iğdır Azerbaycan Evi Derneği Başkanı serdar Ünsal, Milliyetçi Hareket Partisi Karakoyunlu ve melekli belediye başkanları, Milliyetçi Hareket Partisi Iğdır ilçe başkanları, Türk kamu sen il başkanı Ali Arslan, Türkav il başkanı Kurban Parlar, sivil toplum örgütleri   Milliyetçi Hareket Partisi Iğdır il başkanlığının 14. Olağan kongresine katılım sağladı. Haber: Zeki Şıktaş

Foto Galeri
MHP Iğdır  İl Kongresi yapıldı Hüseyin Ateş Tekrar Başkan Seçildi MHP Iğdır  İl Kongresi yapıldı Hüseyin Ateş Tekrar Başkan Seçildi MHP Iğdır  İl Kongresi yapıldı Hüseyin Ateş Tekrar Başkan Seçildi MHP Iğdır  İl Kongresi yapıldı Hüseyin Ateş Tekrar Başkan Seçildi

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.