Şampiyonluk için Bomba Transferler Devam Ediyor

Tarih : 2023-12-30 / Kategori : Spor

Şampiyonluk için  Bomba Transferler Devam Ediyor

Alagöz Holding Iğdır Spor Lige mutlak şampiyonluk için devre arasında transfer çalışmalarına aralıksız devam ederken  İskenderunspor’un başarılı forveti Enes Soy’u da transfer ederek  kadroya dahil etti.

Alagöz Holding Iğdır Spor Futbolcusu  Selim Ilgaz’ı sezon sonuna kadar Ankara Keçiörengücü’ne kiralık olarak transfer etti.
 
  Alagöz Holding binasında gerçekleşen imza töreninde konuşan Iğdırspor’un yeni golcüsü Enes Soy, “Hedefleri olan bir takıma geldiğim için çok mutluyum. Mutlaka şampiyon olmak istiyoruz. Ben de atacağım gollerle takımıma şampiyonluk yolunda katkı vereceğim. İnşallah mayıs ayında şampiyon olarak 1. Lige yükseleceğiz” dedi.
 
Kulüp Başkanı Cantürk Alagöz’ise, Mutlak hedefimizi şampiyonluk. Devre arasına ikinci sırada girdik. Devre arası transfer döneminde kadromuzu daha da güçlendirerek. Sezon sonu yaptığımız transferler sonucunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceğimize inancımız tam. Futbolcularımıza ve teknik heyetimize güveniyorum. Enes Soy da beğendiğimiz, takip ettiğimiz bir oyuncuydu. Bu transferde gereken kolaylığı gösteren İskenderunspor Kulübü Başkanı Hakan Bolat’a teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.
 
28 yaşındaki başarılı forvet oyuncusu Enes Soy, bu sene İskenderunspor ile ligin ilk yarısında çıktığı 15 maçta 10 gol kaydetti. Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.