Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Çebi yurtları ziyaret etti

Tarih : 2024-01-03 / Kategori : Spor

Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Çebi yurtları ziyaret etti

Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Çebi, Kılıçlar Anıt’ı yanında karşısında bulunan Selman-I Farisi KYK Erkek Öğrenci Yurdu yemekhanesinde öğrencilerle bir araya geldi.

Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Çebi, beraberindeki Yurt Hizmetleri Müdürü, Yurt Müdürleri, teknik personel ve işletmeciler ile birlikte yemekhanelerde hijyen incelemelerini gerçekleştirerek öğrencilerle yemek yedi. 
 
İl Müdürü Çebi, Gençlik ve Spor Bakanlığı Iğdır Yurtlarının yüzde 100 doluluk oranıyla hizmet verdiğini belirtti.
 
  Yurt talebi yapan bütün gençlerin barınma ihtiyaçlarının karşılandığının altını çizen Çebi  “Gençlerimizi misafir etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün de burada gençlerimize daha iyi hizmet vermek adına alanında uzman arkadaşlarımızla incelemelerimizi yürütüyoruz. Denetimlere yurtta barınan gençlerimizde katılarak, yerinde hijyen ve saklama koşullarını gördüler. İşletmeci firmalarımızın gençler için hijyenik bir ortam ve kaliteli saklama koşullarını oluşturdukları için teşekkür ediyoruz. Kurum olarak gençlerimizin aile sıcaklığını bulabilecekleri ortamı sağlamak personelimizle elbirliğiyle çalışıyoruz.” dedi.
 
İncelemelerinin ardından gençlerle bir araya gelen Müdür Çebi, gençlerin talep ve önerilerini dinledi. Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.