GSB IĞDIR Yurtlarında 2024 Yılı Dayanışma Toplantısı Yapıldı

Tarih : 2024-01-08 / Kategori : Spor

GSB IĞDIR Yurtlarında 2024 Yılı Dayanışma Toplantısı Yapıldı

2024 yılında GSB IĞDIR Yurtlarında yapılması planlanan eğitimler, öğrenci barınma ve beslenme süreçleri, İşleticilerin ve İşletici gıda mühendislerinin beslenme planlaması, öğrenci motivasyonunun artırılması için kurum psikologların önerileri ile Yurt Hizmetleri Müdürlüğünün çalışmaları ve faaliyetleri konusunda Gençlik ve Spor il müdürü Yusuf Çebi,  Yurt Hizmetleri Müdürü Erol Bayat, Kurum psikologları, diyetisyenleri, Şube Müdürü, Yurt Müdürleri Yurt idare birimi personelleri ve Kantin Lokanta İşleticileri ile birlikte dayanışma toplantısı yapıldı. 

Toplantı da 2024 yılında Iğdır Yurtlarımız’da kalan öğrencilerimizin barınma, güvenlik, hijyen, moral motivasyon ve beslenme konusunda yol programı belirlendi.
Toplantı da Yurt Hizmetleri Müdürü Erol Bayat: 2024 yılında çok şükür hiç bir öğrencimiz dışarda kalmadı. 1876 Erkek 3761 Kız Öğrenci olmak üzere 5637 öğrenci kapasitemizin 4773 ‘ne yerleştirme yaptık. 
 
Toplam’da 864 boş yerimiz bulunmaktadır. Ayrıca öğrencilerimizin yurtlarda güvenli bir şekilde kalması için Devletimiz tüm imkanları seferber etmiş bu konuda  Koruma ve Güvenlik Görevlisi Yurt Yönetim Memuru Psikolog ve İklimlendirme personeli alımı yaparak doğabilecek personel yetersizliğini ortadan kaldırmıştır. Yeni başlayan personeller Yurtlarımıza büyük güç katmıştır. Bu konuda Devletimize Sayın Valimize İl Müdürümüze ve tüm kurum çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. diyerek sözlerini tamamladı. Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.