Iğdır Nevruz Şenlikleri ile Coştu

Tarih : 2024-03-22 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Nevruz Şenlikleri ile Coştu

Sanatçı Kıraç ve “Destanların Dansı” dans grubunun gösterisi Iğdırlı’ların büyük beğenisini kazandı.

 Iğdır Belediyesi ve Alagöz Kültür Sanat işbirliği ile Nevruz Bayramı dolayısıyla konser ve dans gösterileri düzenlendi.
 
Zübeyde Hanım Bulvarı’nda düzenlenen Nevruz Bayramı etkinliklerine vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdiler. 
 
20 bine yakın kişinin izlediği dans grupları ve sanatçı Kıraç’ın konserinin ardından havai fişek gösterisi düzenlendi.
 
Ülkü Öcal, Yeni destanlar yazmak için birliğimiz daim olsun. dedi
Devasa konserde sahneye çıkarak Iğdır halkını selamlayan Cumhur ittifakı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ülkü Öcal, Çok güzelsiniz Iğdır’ım Iğdır’ım selamlar hepinize bu güzel günde bu güzel organizasyonda az önce izlediğiniz “Destanların Dansı” grubunun güzel gösterilerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Bizi bir zaman yolculuğuna götürdü. Ne kadar rengârenk olduğumuzu, ne kadar güzel olduğunuzu, renklerimizle beraber ne kadar büyük olduğumuzu gösterdiler. Sağ olsunlar emeklerine sağlık. Öncelikle hepinizin Nevruz Bayramını kutluyorum. Nevruzumuz mübarek olsun. Semenilerin yeşerdiği gibi hepimizin umutları da yeşersin inşallah bu sene çok güzel bir coşku var. Gençlerimizi görüyorum çok coşkulular. Her şey gönlünüzce olsun. Bayram bereketi Nevruz bereketi üzerimize olsun. Her daim yeni destanlar yazmak için birliğimiz kardeşliğimiz beraberliğimiz, gönül birliğimiz daim olsun. Bu destanımız yıllarca hep birlikte bir ömür boyu sürsün. Ben Alagöz Sanat Kültür’e ve Iğdır Belediyesine bu güzel Organizasyondan dolayı çok teşekkür ediyorum. Sizler adına da teşekkür etmek istiyorum. İnşallah bundan sonra bu tür etkinlikler sürekli artarak olacak bunları hep beraber yaşayacağız. 
 
Sizler istedikçe bizler yapacağız. Gençler ne istiyorsa onlar olacak artık bu şehirde 5 yıl boyunca kültür ve sanat konuşulacak. ”dedi.
 
Cantürk Alagöz “Iğdır’a Aşığım”
Konserde konuşan Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz, Iğdır halkına seslenerek sizi çok seviyorum. İyi ki varsınız. Oyunları izlerken Aşık Veysel gel gör aşk beni neyleydi diyordu. Aklımdan şu geçti. Gel gör aşk Cantürk’ü neyleydi. Iğdır’ı çok seviyorum. Iğdır’a Aşığım. Size aşığım. Rabbime şükürler olsun ki iyi ki Iğdırlıyım. İyi ki yüreğim sizlerle atıyor. İyi ki yüreğim Iğdır’la atıyor. Bu yürek var oldukça yüreğim sizinle olacaktır. 
Buradan sizlere söz veriyorum. Nevruz bayramı Kutlu olsun öncelikle Baharın müjdecisi, Kardeşliğin müjdecisi, Dostluğun müjdecisi, Rabbim bize hep bahar nasip etsin Rabbim hep birlik nasip etsin. Hep dostluk nasip etsin. Yolumuz açık olsun. İnşallah. Malumunuz önümüzde bir seçim sürecimiz var.
Ben diyorum ki Iğdır’da Iğdır’lı Türküyle, Kürdüyle, Terekemesiyle, Azerisiyle en iyisini hak ediyor. En iyisini yapmak için benim başımı aşağı eğdirmeyin. Hep birlikte Iğdır’ı uçuralım. Dostluk ve birliktelik için büyük bir alkış istiyorum. Allah sizi var etsin. Doğan her çocuk benim evladım. Her genç benim gencim. Her anne benim annem. Her yaşlı benim yaşlım. Allah bu Iğdır’ın başını yüce etsin. Hiçbir zaman aşağı indirmesin. “dedi.
 
ALAGÖZ SANATÇILARA TEŞEKKÜR ETTİ
Cantürk Alagöz “Destanların Dansı” dans grubunun yönetmeni Serhat Durak’a bir birinden güzel gösterileri için teşekkür ederken Ünlü sanatçı Kıraç’a ise Alagöz Holding Iğdır Sporun Kıraç yazılı Formasını hediye ederek her iki sanatçıya da çiçek taktim etti.
                                  Haber: Ali Şıktaş

Foto Galeri
Iğdır Nevruz Şenlikleri ile Coştu Iğdır Nevruz Şenlikleri ile Coştu Iğdır Nevruz Şenlikleri ile Coştu Iğdır Nevruz Şenlikleri ile Coştu

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.