Taksici Esnafı Güvercinlere Sahip Çıkıyor

Tarih : 2024-04-18 / Kategori : Genel Haber

Taksici Esnafı Güvercinlere Sahip Çıkıyor

Iğdır’da Yaz Kış demeden aç kalan onlarca güvercini,  Taksi Esnafı, buğday atarak besliyor.
 

Iğdır Büyük migros karşısında bulunan  Takisci esnafı  yiyecek sıkıntısı yaşayan güvercinleri her sabah buğday alarak yemliyorlar. 

Taksi esnaflarından Fatih ve Nihat Şurgun, kışın aç kalma tehlikesi ile karşılaşan hayvanların beslenme ihtiyacını karşıladıklarını söyledi.

Şurgun,  Kışın soğuk havada beslediğimiz güvercinler yazında bizlerden ayrılamıyor. İşe başladığımızda güvercinler iş yerimizin etrafına toplanarak onlara buğday vermemiz için bekliyorlar.   Bizlerde her sabah güvercinlere yem atarak aç kalmamalarını sağlıyoruz.  İnsanların bile zor durumda kaldığı bu şartlarda vatandaşlarımızın da sokak hayvanlarını unutmamaları gerekiyor." dedi.

Vatandaşlar ise, Iğdır Taksi esnafımızı kutluyoruz. Yaz Kış demeden güvercinlere buğday dökerek besliyorlar. Onlar için sulak alan bile oluşturmuşlar. Aç kalan güvercinler buğdayını yedikten sonra sulu alanda da yıkanarak banyo keyfi yaşıyor. Tüm esnafımızında bu duyarlılığı göstermesini bekliyoruz.”dediler. 
İlimize gelen yabancı turistler ise, güvercinler yem yerken fotoğraf ve video çekmek için sıraya girdiler.  Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası